/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    Keşke öyle olsaydı.. Fakat etraf akşam bimden yoğurt alıp kiralık sobalı evine gidip aç uyuyan akplilerle dolu. Zenginlerin çoğu da senin de dediğin gibi "çıkar meselesi" için akp'ye oy veriyor. herhangi Bir şirketin patronu %75 akp'lidir. Tecrübeyle sabittir.
    ···
    1. 1.
      +3 -2
      Al kardesim ben cevap vereyim hemde tarafsız sadece haklı tarafın yanında duran biri olarak
      1-Antepliyim akpden önce yolllar evler tokiler felan yoktu
      2-babamın anlattıgina gore kendisi bakkal oldugu halde siparis verdigi seyler karaborsa bide vatandasi düsün
      3-gecinmek kafayi calistirsan fazla zor degil askerligi yapmadan 2 3 cocuk yapan salaklar var onlar mesela
      Simdi gelelim akp picinin yaptiklarina oglunun yasi 35 felan gemi filosu var zutunu gibtirse alamaz bir basbakan maasi ile o kadar calip cirpiyorlar örnek en yakın gss askerden yeni geldim 600 lira kitlemisler haberim bile yoktu sigortali oldugumdan ama bizim millet adam olmaz cunku iyice fanatik olmuslar sanki takim tutuyorlar ulan hangi parti is yapiyorsa ona vereceksin Akp Chp Mhp hd-pkk bunlar gelmesin basa yeni biri hic denenmemis olan ilk defa yapacak olan gelsin ama nerdeeeeee hayal amk bildigin hayal
      ···
    2. 2.
      +2
      naban antepli, bende 12 senedir antepte yaşıyorum. Öyle dediğin gibi afaki bir değişim yok antepte. Celal Doğan antebi antep yapan adamdır. Bunlar iki köprüşü kavşak yaptılar, birde tırtıl diye tramway kakaladılar hepsi bu. Toki'lere gelince 640bin konut yapmışlar, o konuda takdiri hakediyorlar.
      ···
   tümünü göster