/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Dünyanın Yıkımı
    (Birinci Savaş'tan "Warcraft I" 10,000 Yıl Önce)

    Kuyunun yok edilmesi ile bir daha büyü kullanamayacağını bilen Illidan bencilce grubunu bırakıp Highborne'u Malfurion'un planına karşı uyarmaya gitti. Tutkusunun önüne geçemeyen ve bu yüzden delirme noktasına gelen ve Tyrande'nin Malfurion'a olan sevgisini gören Illidan bu yaptığından hiç pişmanlık duymadı ve Malfurion'u yalnız bıraktı. Sonradan Illidan, Kuyu'nun devdıbını sağlamak için her şeyin yapılmasını emretti.

    Kardeşinin ayrılışından büyük üzüntü duyan Malfurion saldırı için Azshara'nın Tapınağı'na gitti ve Büyük Avlu'da Highborne'un son büyünün ortasında olduğunu gördü. Bu korkunç büyü, Kuyu'nun ortasında bir girdap oluşturdu. Sargeras'ın gölgesi yavaş yavaş Kuyu'da belirmeye başladığı anda Malfurion saldırıya geçti.

    Azshara, Illidan'ın uyarısını aldığında çoktan onlara karşı hazırlıklı olduğunu gördü Kraliçenin. Neredeyse tüm arkadaşları deli kraliçe tarafından öldürülen Malfurion, Tyrande'nin, Azshara'nın arkasından saldırdığını gördü ancak bir Tapınak Koruyucusu tarafından durduruldu ve büyük bir yara aldı. Malfurion Aşkının yere düştüğünü görünce deliye dönerek Azshara'yı öldürdü.

    Tapınağın içinde ve dışındaki savaş sürerken Illidan olacaklara karşı kendi için özel yapılmış şişelerin içine Kuyu'nun büyülü suyundan koydu. Böylece her ne olursa olsun büyü gücünü kullanabilecekti.
    ···
   tümünü göster