/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Tyrande ve Malfurion​

    Başarısızlığının, Kil'jaedan tarafından olumlu karşılanmayacağını bilen Ilidan Outland adlı bölgeye sığındı. Burası Draenor yani orkları anavatanından arta kalan son yerdi. Burada intikam planlarına başladı. Illidan'ı durdurmayı başardıktan sonra Malfurion ve Tyrande, Ashenvale ormanlarına geri döndü. Fakat Maiev, bu kadar kolay vazgeçmeyecekti. Illidan'ı Outland'e kadar takip etmeyi başardı.

    Blood Elfler'in Yükselişi

    Bu sırada, Undead ordusu Lordaeron ve Quel'Thalas'ı zehirli Plaguelands'e çevirdi. Sadece bir kaç direnişçi grup kalmıştı. High Elflerin bulunduğu, Sunstrider hanedanlığının son üyesi Prens Kael’thas tarafından yönetilen bir grup bulunmaktaydı. Ana vatanlarını kaybeden High Elfler hayatını kaybeden insanları için kendilerine Blood Elfleri demeye başlamışlardı. Undead ordusunu uzak tutmaya çalışırken, güç aldıkları Sunwell ile bağlarının koparılmasından çok çekmekteydiler. Bu sorunun üstesinden gelmeye çalışan Kael'thas beklenmeyeni yaptı. Illidan ve nagalarıyla birleşen Blood Elflerin amacı beslenebilecekleri yeni bir büyü kaynağı bulmaktı. Diğer kumandanlar ise Blood Elfleri hain olarak gösterdi ve onları ortadan kaldırmanın en doğrusu olacağına karar verdi.

    Gidecek yeri olmayan Kael ve Blood Elfler Outland'e kadar Lady Vashj'i takip ettiler. Burada Illidan'ı, Maiev'den kurtarmaları gerekmekteydi. Düzenli Naga ve Blood Elfler Maiev'i yenip Illidan'ı serbest bırakmayı başardılar. Outland'de Illidan, Lich King ve onun şatosu Icecrown'a ikinci darbeyi indirmek için hazırlıklara başlamıştı.
    ···
   tümünü göster