/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Plaguelands'te iç Savaş

    Ner'zhul, Lich King, zamanının kısa olduğunu biliyordu. Kil'jaedan'ın güçlerini kendisini öldürmek için göndereceğini düşündü. Illidan'ın büyüsü Frozen Throne'a büyük hasar vermişti ve Lich King'in gücünün gün geçtikçe azalmasına neden oluyordu. Kendisini kurtarması için sadık hizmetkarı Arthas'ı yanına çağırdı. Arthas, gücü Lich King gibi gün geçtikçe azalmasına rağmen Lordaeron'daki iç savaşa katıldı. Banshee Slyvanas Windrunner undeadlerin içinde isyana neden olmuştu. Daha sonra Arthas, Lich King tarafından çağrıldı. Komutayı da Kel'Thuzad'a vermek zorunda kaldı. Savaş ise Plaguelands'in her bir yanına yayılmaktaydı.

    Sylvanas ve Forsaken grubu Lordaeron'u ele geçirmeyi başardı. Şehri kendi imkânları için geliştiren Forsaken Scourge ve Kel'Thuzad'ı o diyarlardan uzaklaştırmayı başardı.

    Güçsüz ama efendisini kurtarmak isteyen Arthas ise bu sırada Northrend'e varmıştı fakat orada kendisini Naga ve Blood Elflerin beklediğini gördü. Kendisi ve müttefikleri Icecrown'a ulaşıp Frozen Throne'u korumak için büyük çaba sarfettiler.

    Lich King'in Zaferi

    Güçsüz olmasına rağmen Arthas, Illidan'ı alt edip Frozen Throne'a ilk ulaşan oldu. Kılıcı Frostmourne'u kullanarak Lich King'in tahtını kıran Arthas, Lich King'in miğferi (Helm of Domination) ve zırhını elde etti. Arthas gücü tarif edilemez miğferi başına geçirdi ve yeni Lich King oldu. Artık Ner'zhul ve Arthas'ın ruhları tek bir bedende birleşmişti, tıpkı Ner'zhul en başından beri planladığı gibi. Illidan ve güçleri ise Outland'e yenilginin verdiği hüzün ve utanç ile geri dönmek zorunda kaldı. Arthas dünya üzerindeki en güçlü varlıklardan biri olmuştu.

    Arthas, yeni ve ölümsüz Lich King, Northrend'de Icecrown'u yeniden yapılandırmakta. Güvenilir kumandanı Kel'Thuzad ise Plaguelands'teki Scourge'ü kumanda etmektedir. Sylvanas ve Forsakenları ise ilk planda Tirisfal Glades isimli bölgeye hakimiyet sağlamışlardır.
    ···
   tümünü göster