/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Parçalanmış Diyar Outland

    Draenor, Ner'zhul'un geçit kapılarından parçalara ayrılmadan bir zaman önce Orclar ve Draeneiler barış içinde yaşamaktadır. Şimdi bu harabe topraklar, bir zamanlar, Night Elflerin koruyucusu olan Illidan Stormrage tarafından yönetilmektedir.

    Kael'thas'ın, Blood Elflerin ve Nagaların desteğiyle, Illidan birçok geçit kapısını tutmaktadır. Burning Legion, Outland'de varlığını göstermektedir. Lejyon, boyut kapıları aracılığıyla pek çok dağılmamış dünyaya gitmek ümidini taşır. iblislerin nihilistik istilalarında başarılı olmaları demek, geride hiçbir mültecinin bile kalmamasını gerektirir.

    Bunun yanında, iblislerin lordu Kil'jaeden, Illiidan'ın Lich King karşısındaki başarısızlığını unutmaz. Illiidan, halen Kara Tapınağı kontrol etse de, Burning Legion'un dönüşünden ve hazırlandığının farkındadır. Illidan ve müttefikleri ana üssünü kuvvetlendirirken, Outland'in muhtelif boyut kapılarını kapalı tutarak güvenliğini sağlamaya çalışır.

    Outland'deki tek güç, Illidan'ın kuvvetleri değildir. Bu yıkılmış dünyada pek çok grup yaşamaktadır.

    Birçok Draenei geride kalmıştır ama yozlaşmış olarak. Brokenlar'ın dış görünüşleri başkalaşmış, halen Draeneiler'e benzemekle birlikte onlardan farklı özellikler taşır. Işıkla kaynağı kesilen Brokenlar, ruh sağlıkları ve yaşamları için mücadele vermektedir.

    Buna ek olarak, Savaşşefi Thrall'ın korkuları kısmende olsa gerçekleşmiştir. Terkedilmiş bölgelerdeki sığınmacı Orcların bir kısmı yeni kaynağı benimseyerek şeytani yozlaşmanın etkisinde kalmıştır. Burning Legion'a hizmet eden Fel Orclar, Illidan'a sadakatlerini sunmuşlardır ve sayıları artmaktadır. Horde'un 1. ve 2. Savaş döneminde ana üssü olan Helfire Citadel'den yayılmaktadır. Bu vahşi Orclar, Outland'deki varlıklarını aşikar bir biçimde belli etmektedir. Yozlaşmalarının kaynağı başlarda gizemlilik arz eder.

    Boyutlar arası kaleleri Tempest Keep'i kullanarak, Outland'e ulaşan Naaru, ezeli düşmanı Lejyon'la savaşmak için Outland'i keşfe çıkar. Bu arada Kael'thas saldırmak için fırsat kollar. Kaleyi ele geçirir, kalenin güçlerini kendi amaçları doğrultusunda manipüle eder.
    ···
   tümünü göster