/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Shattrath'ın Geri Alınışı​

    Naarular Outland'e gelerek Burning Legion'la savaşırlar, Draeneilar'ın eski başkenti Shattrath Şehri'ni geri alırlar. Bunun üzerine Illidan'ın orduları şehre doğru harekete geçer. Kael'thas Sunstrider'ın Blood Elflerinin oluşturduğu büyük bir kuvvet şehre saldırıya geçer ve köprüyü geçerler. Aldorlar'ın komutanları ve Vindicatorlar, Işığın Terası'nda tek vücut olup, savunma pozisyonundadır ama beklenmeyen bir şey olur. Blood Elfler silahlarını bırakırlar, Blood Elflerin kumandanı, Işığın Terası'na gelerek, A'dal'la konuşmak isteği talebini belirtir, Naaru yaklaştığında Voren'thal diz çöker ve ekler "Naaru, sizi görü'lerimde nail oldum. Ben ve takipçilerim hizmetinizdeyiz, ırkımızın devamı sizlerin elindedir" der. Bu ayrılıkçı grup Kael'e büyük bir darbe vurmuştur, kuvvetlerinin önemli bir kısmının gitmesinin yanında, Kael'in alimleri, büyücülerinin en parlak ve başarılı olanlarının büyük bir coğunluğu ayrılıkçılara katılmıştır. Ayrılıkçılar Scryers olarak da bilinir.

    Aldor ışığın takipçileri olarak bağışlanmayı ve bedelin değerini anlasalar da, eski düşmanlarının yaptıkları eylemleri unutamazlar, şehri Elflerle paylaşmaktan mutlu olmazlar. Naaru çatısı altında buluşsalar da iki tarafta eski husumetleri unutmaz ve birbirlerini sevmezler. Shattrath'a saldırılar sürse de, şehir ayakta kalmayı başarmıştır. Hatta daha sonra Naaru ve Xi'ri Illidan'ın Kara Tapınağı'nın dibine kadar giderek, tapınağa yapılacak saldırıyı yönetir.

    Olayların akabinde, Illidan'ın çabalarına rağmen, Horde ve Alliance kuvvetleri Outland'e girerler. Azeroth'un sakinleri birbirleriyle savaştıkları gibi ortak düşmaları Lejyon'un da kaçınılmaz saldırılarıyla yüzleşirler. iki taraf ta kendine yeni müttefikler bulur.
    ···
   tümünü göster