/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Azeroth Halkları, Illidan'a Hazırız Demeye Geliyor​

    Alliance ve Horde kuvvetleri ilk olarak Hellfire Peninsula (Cehennemateşi Yarımadası'na) ayak basarlar. Lejyon'un kuvvetleriyle çarpışlar, Fel Orclarla yüzleşirler.

    Alliance, bir zamanlar General Turalyon'un kurduğu ana üs Honor Hold'da kalanlar, Dark Portal'ın yok edilmesinden sonra Draenor'da yaşamaya devam etmişlerdir, yeni gelen birliklerle Hellfire'da tutunmaya çalışırlar.

    Alliance, buna ek olarak Outland'de büyük ölçüde Brokenlar'ın ve Draeneilar'ın desteğiyle ilerlemiştir. Wildhammer klanından da desteğini alırlar.

    Bir zamanlar Draenei ve Orcların ana vatanı olan bu topraklarda onların mirası olan birçok yapı, organizasyon ve eşya göze çarpar.

    Horde ise, Hellfire'a Thrall'ın onuruna Thrallmar yerleşkesini kurar ve ruhların da yardımıyla şaşırtıcı bir olay meydana gelir. Outland'deki tüm Orcların yozlaşmadığı, hâlâ eski atalarının geleneklerini devam ettirmeye çalışan Orcların varlığı bilgisi 2 taraf içinde şaşkınlık yaratır. Bu olay Horde'da sevinç yaratır. Bilgi Thrall'a ulaştırılır. Horde'un Outland'deki gücü, ana vatanlarında kalan eski yoldaşlarından ve ayrılıkçı Blood Eflerden alırken. Orc klanları, Ogreler ile olan ilişkilerde yardım sağlanır. Garrosh Hellscream ve Wrathgate'de ön plana çıkacak olan Saurfang'ın oğluyla ilk defa karşılaşılır.

    Azeroth'tan gelen druidlerler, Outland'in muhtelif yerlerine Yeşil Cennetler dedikleri yerler kurarlar. Sylvanaar, Cenarion Thicker, Cenarion Refuge gibi. Doğal hayatı korumaya çalışırlar.

    Terokkar Ormanı'nda, Arakkoalar ile yüzleşilir. Arakkoalar'a karşı Sha'tari Skyguard, Sha'tar'ın (Naarular'ın) hava kuvvetleri saldırıya geçer.

    Nagrand'da, Hemet Nesingwary ve avcıları yeni bir safari başlatırlar ve kahramanlardan yardım alırlar.

    Twisting Nether'dan gelen tacir, kaçakçılar ve hırsızların oluşturduğu bir organizasyon olan Consortium, kahramanlara yardımları karşılığında bazı şeyler vaad ederler.

    Blade's Edge Dağları'nda Ogreler'e yardım edilir. Ogri'la adlı kuruluşla bilinen bu ogreler Apexis Kristalleri'ni istemektedirler. Burning Legion ve Kara Ejderhalar'a karşı zaferler kazanırlar. Kahramanlar tarafından Gruul'un oğulları kesilerek, ogre klanları üzerindeki baskı sonlandırılır.
    ···
   tümünü göster