/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    Gruul the Dragonkiller

    Outland'deki ogrelerin Lordudur. Demir Yumruğu'yla hükmeder. Draenor'un Horde'una yardım etmek için bir zamanlar sayısız siyah ejderhayı doğramıştır. Outland'deki Ogrelerin ona taptığı bilinmektedir. Horde ve Alliance kuvvetlerine saldırmasa gücü ve deneyimiyle gerçek bir tehdit oluşturabilecektir. 7 Gronn Lord'un babasıdır. Oğulları Blade's Edge Dağları'nda ve Nagrand'da dehşet saçar. Serpent Shrine'ı açacak diğer elemental mühür ise Gruul'dadır. Mağarasında sağ kolu, Blade's Edge Dağları'ndaki Ogrelerin lordu High King Maulgar'da bulunmaktadır.

    Magtheridon

    Outland'in eski efendisi, Illidan tarafından yenilgiye uğratılmıştır. Kara Tapınak artık Illidan'dadır.

    Başlarda Magtheridon'un öldüğü düşünülse de, Alliance ve Horde kahramanları, Illidan'ın kuvvetleri tarafından öldürülmediği bilgisine ulaşır. Illidan'a hizmet etmek için Magtheridon'un kanından yeni Fel Orclar yaratılmıştır. Hellfire Kalesi'nin altında tutsak alınmıştır. Illidan, daha fazla Fel Orc yaratmak için Magtheridon'u canlı tutmaktadır. Kahramanlar Maghteridon'un sonunu getirirler ve daha fazla Fel Orc yaratılmasının önüne geçilir.

    Lady Vashj

    Illidan'ın sağ kolu olan eski highborne, şimdilerin büyücü nagası Lady Vashj, Outland'de uzun vadedeki planlarını harekete geçirmek için Brokenlar'a saldırmış ve onları iş gücü için köleleştirmiştir. Zangarmash'ın sularını çekmektedir.
    ···
   tümünü göster