/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2
    Kael'thas Sunstrider

    Naaru'nun boyutlar arası geçiş olarak kullandığı Tempest Keep'tedir. Gücünü manipüle eder. Yenilgiye uğratılırsa da ölmez. Shattrath'a bir görüntüsünü ulaştırarak tehditler savurur. Azeroth'a geçer, Silvermoon'dan Mu'ru'yu çalar ve Sunwell'de Kil'jaeden'ı çağırmaya çalışacaktır. Kael, Tempest Keep'te yenilgiye uğratıldığında üzerinden Sonsuzluk Kuyusu'nun şişelerinden biri çıkar.

    Illidan Stormrage

    Illidan'ın tapınağına girmek için Karabor Madalyonu'na ihtiyaç vardır, uzun görevler sonunda Kahramanlar madalyona sahip olurlar ve Kara Tapınağa saldırıya geçerler, Akama'nın Illidan'ın hizmetine bağlayan Akama'nın Gölgesi durdurulur. Illidan'ın kuvvetleri bir birer yenilgiye uğratılır. Kara Tapınak'taki ilginç isimlerden biri de bir zamanlar gölge konseyinin üyelerinden biri olan ilk ölüm şövalyesi Teron Gorefiend'dir.

    Nihayetinde, Illidan'a ulaştıklarında;

    Maiev'in Gardiyanı Brokenlar'dan Akama Illidan'a saldırır. Maiev Shadowmoon'da tutsak tutulmaktadır ve sonunda serbest kalır. Savaşın ilerleyen safhalarında Maiev tüm hırsıyla saldırıya geçer. Illidan, Maiev ve kahramanların çabalarıyla öldürülür. Ölmeden önce Illidan, Maiev'e "Sen kazandın... Maiev. Ancak avcı... avsız hiçbir şeydir. Sen.. artık... bensiz hiçsin" der.

    Zul'Aman​

    2. savaşın kahramanlarından Zul'jin, yenilginin sonucunda High Elf Alleria Windrunner'ın oklarıyla öldüğü düşünülse de, esir düşmüştür, eziyetlere maruz kalır, eziyetler sonunda sağ gözünü kaybeder, kolunu keser ve özgürlüğüne kavuşur. Blood Elflerden intikam alma planları yaparak, Zul'Aman giderek, kudretli bir troll ordusu kurar. Elflerin Horde'la işbirliğini yaptıklarını öğrenir ve bunun halkına yapılan bir ihanet olduğunu düşünür, Witch Doctor Malacrass, Amani'nin karanlık yollarla büyük güçler elde edebileceğini söyler. Zul'jin kızgınlığının da etkisiyle kabul eder. Bütün Blood Elfleri hatta gerekirse tüm Horde'u yok etmeye niyetlidir. Amani asla vazgeçmez, asla unutmaz, asla ölmez. Burası bizim topraklarımız, burada kalmak mı istiyorsunuz, sonsuza kadar kalacaksınız... Sizi buraya gömeceğiz sözleri çarpıcıdır.

    Kahramanlar, Orman Trollerin tanrılarının avatarlarını ve Zul'jin'i öldürür.

    Artık gözler Northrend'e çevrilmiştir. Sıra, Lich King Arthas'ın yarattığı tehdidi ortadan kaldırmaktadır.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster