/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    Panpa zütüne bak gerisi gelir zaten
    ···
    1. 1.
      -6
      Resme boşaldım
      ···
      1. 1.
        +5
        olm bi kız inleye inleye gibilmek ister ama toplum yapısı gereği bunu yapacak bi adım atamaz. o yüzden işi hep bir sonraki adıma atma işi her zaman erkeğe düşer. yani numarasını sana vermeyi çok istiyordu ama veremez, sen almalısın. yarın öbür gün evine gelmek isteyecek ama gelemez, sen eve atmalısın. bu sayede vijdanlarını da rahatlatırlar. üzüleceği bişey olursa suçlu sendirsin çünkü sen istedin. o yüzden kullanacağın her hile mübah.
        örneğin otururken telefonunu masaya bırakıp tuvalete gitti diyelim. hemen onun telden kendini çaldırıp numarasını al sonrada telefon kaydından sil. akşamda mesaj atıp yaptığını itiraf et. bu hem seni dürüst yapar hem de onu elde etmeyi ne kadar istediğini gösterir.
        yada klagib eve film izleme bahanesiyle çağrılıp gibiş dönmesi. o da biliyor amk film bahane gibiş şahane. ama dediğim gibi kandırılmaya ihtiyacı var. her zaman bir sonraki adıma ilişkiyi taşıma görevi senin yani. o yüzden cesur ol korkma ve istemesini bil.
        bunun gibi şeyler işte.
        not: cugu yemeden belirteyim. eksileyen amlı
        ···
      2. 2.
        0
        Yoruma şuku attım amk Oda biliyor film bahane gibiş şahane :DQW:DQF:
        ···
    2. 2.
      +1 -1
      Kızın adını soyadını öğren facebook dan ekle konuş ama mal gibide konuşma sonra muhabbet sarınca burdan konuşmak zor oluyor face mesaj bildirimleri gelmiyor vs. diyerek numaranı versene WhatsApp dan konuşalım de(%100 ise yarar mal değilsen)
      ···
    3. 3.
      0
      Kızla facedrn konuş muhabbetti ilerlet face fazla girmiyorum sana baska nerden ulasa bilirim de
      ···
    4. 4.
      0
      Eskidi bunlar
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster