/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +9
    Bekle beni bende intihar edicem
    ···
    1. 1.
      +34 -4
      görünsün diye yazıyorum ANKARALI NAMIK SEN MiSiN ?
      ···
      1. 1.
        +14 -1
        ne demek lan geride bırakacağım kimse yok. bak annen varmış işte. onu bulamayanlarda var nankör bin. bu yaşına kadar geberip gidesin diye mi baktı lan anan sana. insan bari annem için yaşayayım der amk.
        ···
      2. 2.
        0
        Etmessen amk
        ···
      3. 3.
        0
        Beyler intihar etmeyin sözlesmeli er olun yasiniz gencse 7 yil sozleemeli olun 350.000 tl kadar para biriktirin dondugunuzde guvenlik gorevlisi olun bi yerde o paraylada ev sraba alin orda edindiginiz arladasliklarda kalici olur . donustede ozgubeniniz ve vucudunuz olur 7 yil komando egtimi adami gibertir okadar diyom . kizda bulursunuz . hadi eyvallah
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +19 -5
      ANKARALI N'AMIK SEN MiSiN?
      ···
    3. 3.
      0
      Bzidemi sevmiyon oç sen gidersen o giderse sunlar gitse bunlar da gitse kim kalcak mk bizim için kal asosyal ol nabican arkadasim digerlerini ? Bizi de mi sevmiyon ?
      ···
    4. 4.
      0
      ANKARALI NAMIK SEN MiSiN
      Bozmayin lan
      ···
    5. 5.
      0
      Şurda dursun güzel kardeşim öncelikle Mevla yardımcın olsun başına gelenler seni yenmesin sen onları yen , çözüm ara kurtuluş ara ama kendini böyle koyverme üzme selametle
      ···
    6. 6.
      0
      Üstte görünsün diye yazıyorum abi arkadaşım yok diye intihar mı edilir yemin ederim ben kimseyle muhatap dahi olmak istemiyorum böyle mutluyum yani hiç bi insan arkadaşım olmasın takmasınlar beni istiyorum insanları napıcan hepsi ayri bi gerizekalı en güzeli yalnızlık sevdiğim bi kız vardı o da gitti ama hayat devam ediyo kendine gel peace.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster