1. 1.
    +1
    artık kağıda yazılmıyor panpa uzun adam onu da kaldırdı e reçete var artık.
    edit: bu arada geçmiş olsun...
    ···
    1. 1.
      +5
      üstte görünsün diye yazıyorum.
      panpa uzun gavatla işim olmaz da raporlu alırsan ilacı 1 gün sıra beklersin sana en az 3 tane yazabilirler artı fark ödemezsin, öbür türlü sağlık ocağı sana 1 tane yazar 3 kere gider gelirsin her seferinde muayene ücreti girer artı rapor olmadığı için fark çıkabilir. hem uzman görsün belki hastalığın ilerledi sağlık ocağında olmaz o iş. vaktim yok diyosun sağlık ocağının mesai saatleri de hastaneyle aynı sizin ocak pazarları açıksa onu bilemem. 1 kere git çöz olayı rapor zaten 1 sene geçerli biliyorum.
      ···
      1. 1.
        +4
        kardeşim bu memlekette sağlık alanında yapılan hiçbir değişiklik senin lehine değildir merak etme.
        örnek: Genel sağlık sigortası. hani seçim meydanlarında bağırıyoduya uzun oğlan avaz avaz, kimse acil kapısından dönmeyecek diye 2 ay ödeme bakalım primini alırlar mı seni içeri provizyıon alamazsın diyosa sistem alamazsın git öl.
        örnek 2: senin anan baban hasta köyden gelmişsin devlet yol paranı karşılayacak. refakatçi için gerekçe istiyor devlet eğer yazdırmadıysan hastanın yol parasını da ödemiyor.
        örnek 3: bir tansiyon ilacı hergün içmen gereken bunların hükümetinden önce düzenli alıyosun ücretsiz. şimdi bu uzun arkadaş muayene ücreti çıkardı 12 TL, bu ilacı da devlet raporun olsa da bir kısmını karşılıyor. ilaç 25 TL devlet 8 TL'sini ödüyor. ödesin diye de 12 TL muayene ücreti ödedin. ilac 17+12 muayene = 29 TL yani ilacı 4 TL pahalıya aldın... vs.vs.
        sana ben polyannacılık yapıyım dedim ama neresinden tutsan ordan kopuyor
        ···
      2. 2.
        +1
        hrbiden sürekli aldığım f.. c.. isimli astım ilacına bi gün 26 lira fark çıktı. şoka girdim. meğerse muadili çıkmış artık onu alıcakmışım yuh amk
        ···
   tümünü göster