/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +1
    Günümüzden yüzlerce yıl sonrasını konu alan bir oyun. Grafik olarak prison architecture 'ye, konu olarak ise banished 'e çok benziyor. Üç kişi bi gezegene düşüyoruz. Ağaç kesip hayvan avlayarak hayatta kalmaya, çoğalmaya çalışıyoruz. Oyunda ciks yok, çoğalmak dediysem gezegendeki diğer kabilelerden kaçıp gelen ve bize katılmak isteyenlerden bahsettim!

    Oyun şuan için 3 zorluk seviyesinden ibaret. Storyteller yani masal anlatıcı diyebileceğimiz üç opsiyon var. Bunlar oyunda size gelebilecek her türlü bela ve musibeti ayrıca çevre kabilelerden gelecek saldırıları belirliyorlar. Saldırı, bela ve musibetleri azdan çoğa doğru , azar azar ve rastgele olmak üzere yollayan üç çeşit storyteller var.

    Oyunda yemek ihtiyacınızı bitki ve hayvanlardan karşılayabiliyorsunuz. Türlü türlü maden ve mineraller çıkartıp envai çeşitte alet edevat yapıp koloninizi hayatta tutmaya çalışıyorsunuz. Size yapılan saldırılardan canlı ele geçen bir saldırganı veya koloninizi ziyarete gelen birini kaçırıp ona tutsak hayatı yaşatabiliyorsunuz. Hatta daha da ileri gidip onun böbreğini, karaciğerini ameliyat ile çıkartıp başka bir hasta insana takabiliyorsunuz.

    Başında saatlerinizi heba edebileceğiniz muhteşem bir oyun .
    ···
   tümünü göster