/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    helal olsun mk hep onlar mı bizi tersleyecek
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Panpa kızlar kampüste falan kredi kartı satarlar bilirsin. Ömrümde o kadar yavşak tavırlı kızlar görmedim hiç normal şartlarda. Neredeyse dilencilik yapıyorlar işte belli bi kotam var şu kadar kişiye kart satmam lazım falan diye. Birde diyorlar ki siz başvuru yapın sonra iptal edersiniz bizim işimiz görülsün. Geçenlerde bunlara namusunuzla çalışın dedim. Biz ne yapıyoruz zaten burada kredi kartı satıyoruz dediler. Ben dedim ki siz kart satışıyla ilgili kart tanıtımı yapmıyorsunuz resmen yalvararak dilencilik yapıyorsunuz. Bu kartı daha sonra iptal edin diyerek size para veren işvereninize de ihanet ediyorsunuz. Yaaa siz mezun olun da sizi de görücez falan dedi kız. Sende zaten kredi kartı alacak kapasite yok falan dedi. :D
      ···
    2. 2.
      +1
      ya mk dıbı olanın imanı olmaz diye boşuna demiyorlar işte
      ···
      1. 1.
        +3
        Zaten bundan önce bi yardım isteyen kız olunca yardım ettim de ne oldu. işini gören gidiyor. Hatta çok yardımcı olduğum kişiler hakkımda kötü bile konuştu. Boşverdim bende. Hiç öyle iyilik yap denize at demem bundan sonra.

        Onlar beni insan yerine bile koymuyorlar. Bu bana iftira atan kız kışın köpekler sokakta üşüyor diye üzüldüğünü söylüyordu. Ben aralık soğuğunda kaç gece sokakta yattım umurunda bile olmadım.
        ···
      2. 2.
        0
        kız meselelerine ne kadar kafa yorarsan o kadar olumsuz olur. bak nerede taş gibi bi karı varsa yanında hiç birşeyi giblemeyen bir tip olur.
        ···
    3. 3.
      0
      iyi de panpa yirmialtı yaşındayım. Kız meselesine kafa yormadığım dönemler de oldu. O dönemlerde de yine ben sevgilisiz kaldım *
      Aklına gelebilecek bütün sorunları düşünüp üzerinde durdum olmadı.

      Acayip koplo teorileri üretiyorum. the truman show gibi birşeyin içindeymişim de bi erkeğin sevgilisi olmazsa kaç yaşında intihar eder deneyi için bebekken beni seçmişler falan diye düşünüyorum. Yoksa ben bakıyorum yani olmaması için bir neden yok. Kimlerin kimlerin sevgilisi oluyorken ben fena adam değilim.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster