/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +26
    Daha sonraları başta Nesli olmak üzere Gizem ve diğer kızlarla da kaynaşmaya başladık. Bundaki en büyük rol de sınıf öğretmenimizdi. Ayda 1-2 kere falan sınıfça tiyatroya giderdik. Neyse, 1-2 ay içinde ben tüm sınıfla kaynaşmaya başladım. Öncesinde eski lisemdeki arkadaşlarım gitmemem içni feysbukumdan duvarıma yazarlardı gitme, etme diye.. Bunu gören arkadaşlarım da 2. ayında duvarıma sık sık yazılar yazmaya başladılar. Bu da daha samimi olmamıza sebep oldu. Okuldan avm'ye beraber inmeye, avm'de öğle yemeklerini beraber yemeye falan başladık.. ki, bu yaklaşık olarak o zamanın mayıs-haziran aylarına denk geliyordu.

    Okul yaz tatiline girdi, sıradan bi yaz tatili geçirdim..

    Sonra, okulun başladığı döneme geleyim..

    11. sınıfa geçtiğimizde diğer bölümlerden bizim bölüme geçişler oldu ve sınıf iyice kalabalıklaştı. 34 kişi olduk ve müdür ertesi hafta damladı bizim sınıfa. Sınıfın bölünmesi gerektiğini ve 2 ayrı sınıf haline getirileceğini söyledi.

    Biz ister istemez sarsıldık. Sınıftan bahsedeyim biraz, 34 kişi, bunların bi kısmı popüler kültürün kezban olarak adlandırdığı gruptan. Bi kısmı da Nesli'nin tayfası. Erkeklerin bi kısmı biz yeni gelenler, bi kısmı da eski sınıftan kalanlar.

    Müdür sınıfın rastgele dağıtılacağını söyleyince herkes tepki gösterdi ve sınıf öğretmeni de gidip konuştu, en sonunda öğrencilerin kendi arasında sınıfı ikiye bölmesi istendi.
    ···
    1. 1.
      0
      rezervasyon
      ···
      1. 1.
        0
        rez dıbına
        ···
      2. 2.
        0
        Rez okuyacam
        ···
   tümünü göster