/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12
    Az olan tayfa başka bi sınıfa geçecek ve sınıfının adı değişecekti.

    Kezban tayfa hemen bi köşeye çekildi, kendi grubundaki kızları yazdı. Neslilerin tayfa da kendi grubundaki kızları yazdı.. Erkeklere geldi, kimse seçim yapamıyor aq. En sonunda sınıfa yeni gelenlerden Doğukan hepimizi bir araya topladı. Bakın dedi beyler, kızların seçimi böyle böyle, bizim de bi şekilde ayrılmamız lazım.. Bu, bu, bu, eski sınıftan.. Bunlar sınıf değiştirmeyecek.. Yeni gelenler olarak biz de düzgün şekilde ayrılalım dedi, biz de değişmeyecek olan tayfaya ayrıldık ve sınıf ikiye bölündü.

    Neslilerin tayfayla aynı sınıfta devam ettim. 20 kişilik bi sınıf olduk. Hani herkesin sınıfında hiç konuşmadığı, pek iletişime geçmediği insanlar olur ya.. bizde öyle bi şey olmadı. Çünkü resmen ekip olmayı başarmıştık.

    Tenefüslerde Nesli, Gizem falan okul bahçesinde turlamaya da başlamıştım. iyice samimi olduk ve okul başkanı seçimleri yaklaştı. Doğukan okul başkanı oldu.

    Doğukan'dan bahsedeyim. Özellikle biz erkeklerin 5-6 kişilik gruplarında lider özelliğiyle öne çıkan, kararları veren biri olur ya. işte o Doğukan'dı beyler. Hadi şuraya gidelim dediğinde karşı çıkmazdık. O da en nihayetinde doğrusunu yapardı zaten bizim için.

    Doğukan başkan oldu. Biz de ekip olarak daha sıkı bi şekilde bağlandık birbirimize. Şenlik yaptık okulda.. Turnuvalarda birinci olduk falan.. Böyle olunca da ister istemez hayatıma dahil olan ve çok samimi olacağımız arkadaşlıkların temelini sağlam bi şekilde atmış oldum.
    ···
    1. 1.
      +10 -1
      sonunda gibiş var reserved
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      okumadım bu nesli kesin huur buraya yazıyom.
      ···
   tümünü göster