/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +20 -1
    Her tenefüs beraber bi şeyler yapıyoruz, öğle araları beraber yemek yiyoruz, feysbukta şakalar vs vs.. Bi gün Doğukan ile gezerken sınıftan ve aynı zamanda yeni gelenlerden olan Berat'ın Gizem'e açıldığını öğrendim. Kanka ayağı züt ayağı var ya, aynı o olay.. Neyse Gizem de buna yüz vermemiş. Berat'ı da severim ama çok da samimi değiliz. Tüm sınıf tarafından bu olay öğrenildi, Gizemle bunlar hep konuşmaya başladılar fakat Gizem hiçbi zaman buna yüz vermiyo. ilerleyen zamanlarda biz Gizemle bahçede turlarken Gizem bana Kerem diye bi çocuktan bahsetti. Öocuk bunu eklemiş, çok seviyomuş o bu falan.. ben de Gizem'e yol göstermeye çalışıyorum işte çocuğu çok sevmem ayrıca Berat var, o sizi görse eğer ne olur, sıkıntı yaşar mısınız vs..

    Gizem'i o günkü izlenimlerime göre tarif edeyim şimdi de..
    Aşırı sempatik ve ortalamanın baya üzerinde bi güzelliği var. Çok iyimser, kırılgan, fakat eğer ki gerçekten sevmediği biri olursa ona karşı sert olmaktan hiçbi şekilde çekinmeyen bi kız.

    Gizem hoş bi kızdı benim gözümde. Hep beraber takılırdık ederdik ama hiç birbirimize kanka demedik. Mesela Nesli'yle konuşurken "kanka" derdik ikimiz de birbirimize ama ne Gizem bana ne de ben Gizem'e kanka demedim hiç.. Yine de farklı bi durum olmadı, iyi bir arkadaş olmaya çalıştım onun için..
    ···
    1. 1.
      +35 -1
      gizem'i anlatirken "o gunku izlenimim" diyorsa kesin gizem bi taklar yemis.
      ···
    2. 2.
      +5
      Aynen zemzi
      ···
   tümünü göster