/i/Para

  1. 1.
    -4
    Bencede hepimiz zengin olmanın yollarını araştırmışızdır. internette rastlamışızdır yada en azından düşünmüşüzdür. genelde belli başlı kuralları vardır. Çok fonksiyonlu olmak, paraya değil işe odaklanmak, etkili konuşmak, yüksek performans vs. vs. tabi bunları uygulamak uzun bir zaman alır.

    Bizlerde zengin olmak adına fırsat ararken bize ulaştığına inandık. Yeni duyduğum ve sizin içinde iyi olacağını düşündüğüm bu fırsatı sizinle paylaşmak istedim. Merak ediyorumda o güzel ömrünüzü sabit maaşla bir ömür geçirerek harcamaktan memnunmusunuz ?
    Herşeyden önce yeni işim sayesinde sizinle yeniden görüşme, bişeyler yeme içme, yeniden muhabbet kurma imkanı sağlaması bile benim için güzel bir duygudur .
    Mega holding network marketing ile para kazanma fırsatını yakın çevreme akrabalarıma anlattığımda ummadığım kişilerden olumlu cevaplar aldım. işimizi mantıklı bulan oldu, böyle bir iş beklediğini söyleyenler oldu hayır olmaz cevaplarıda oldu. Yani birileri evet diyor. Birileri hayır diyor. Birileri bizi bekliyor. Bu durumla karşılaştığım için başkalarının adına karar vermeden o yapamaz bu yapamaz demeden ne kadar tanıdığım varsa bütün çevreme bu işi anlatmakla kendime karar verdim. Network ile çalışıp Karar verme işini sizlere bırakıyorum. Ve bundan sonrada tanıyacaklarım için mega holdingin adını duyuracağım.

    NEDEN BU iŞi YAPALIM Ki ?

    Dünyada yıllarca globalleşmiş ve kabullenilmiş bir sistem var. Yıllar öncesinden beri bu kölelik sistemi var. Sabit ihtiyaçlar karşılanır ve ağır şartlarda çalıştırılır. Bu kural günümüzde modern kölelik adı altında yine sürdürülmektedir. işçinin aylığı sabittir yol yemek ssk verilir buda insanların ihtiyacı karşılanacak şekilde hatta bazen ihtiyacının azını karşılayacak şekilde verilir. Bizlerde bu kuralları kabulleniriz. Çünkü yıllarca hep bu düzeni gördük ve uyguladık. Bunun dışında başka bir yolu olduğunu söyleselerdi doğal olarak mantıksız bulurduk. Mantıklı gelse bile akla gelen ilk soru şu olurdu ' Bu zamanda kimse kimseye kolay yoldan para kazandırırmı? ' Hep bir şans oyununun tutmasını, dedemizden babamızdan toprak bina sahibi olmasını, onlardan miras kalmasını, ailemizin bir sermaye kuruluş şirket sahibi olmasını hayal etmişizdir yada dedektörle altın bulsakta zengin olsak hayallerini kurmuşuzdur. Bir arkadaşıma hayallerin nedir diye sorduğumda önce aldığı maaş miktarı aklına gelir ödemelerini düşünür o parayla 1 ay 2 ay neler planladığını düşünür olmadı 1 sene sonrasını oda olmadı daha daha sonra bir araba alacağını söyleyebilir.

    ​ Konunun başına dönücem bizim iş prensibimizde önce kazandır sonra sınırsız kazan sistemi var. Ve bizim diğer işlerden bir farkımızda bağlı olduğumuz bir patron yok, oraya git buraya gel diyen birileri yok, elektrik su faturamız yok, stopaj kira ödemesi yok, işimizin batma riski yok. çalışmak istediğin saatleri kendin belirleyebiliyorsun. istediğin saatte uyuyup istediğin saatte uyanabiliyorsun. Ve en avantajlı yanı çok az sermaye ile bir şirketin kar payı ortağı oluyorsunuz.

    Herhangi bir şirket alacağı elemanının önce cvsine tahsiline tipine kaşına gözüne bakar. Bizim şirketimizde çalışmak istediğimiz kişileri biz kendimiz seçiyoruz. Buda en mükemmelliyetçi vizyonumuz. işimizi kabul etmeyen arkadaşlarım için ne ben darılırım ne de sizden bir darılma beklerim. Yarınlarda uyandığımızda hayatımıza ve yolumuza yine aynı şekilde devam etmemizi isterim. Ve tabi sizinle yeniden görüşmek isterim. Fakat benden size bir öneri olsun ben napıyorsun nasılsın dediğimde 'oturuyorum, takılıyorum, zaman geçiriyorum' dememenizdir. Çünkü çok geç olmadan zamanınızı bi şekilde değerlendirmelisiniz. Çok geç olmadan hayatınızı erkenden kazanmalısınız. Unutma SEN DEĞiŞMEDEN HiÇBiR ŞEY DEĞiŞMEYECEK YARIN DEĞiL ŞiMDi !!!
    Ben artık maddi sıkıntılardan bıktım. Ben artık hayatımı değiştirmek istiyorum. Diyebilmek için cesarete gerek vardır. Düşünün KORKUNUZ OLMASAYDI NELER YAPARDINIZ ?

    Ülkemizde ne yazıkki okumayan çalışmak zorunda kalan benim gibi ygsye 2 3 kere girip başaramayan kendi kapasitesinin olduğundan fazlasını veremeyen hüsrana uğrayan üniversite mezunu olsa bile iş bulamayan insanlara sizde şahit olmuşsunuzdur. Geçinmek için asgari ücret veya üzerinde bi rakamla sabah akşam başında patronuyla emir ile sinir sters ile çalışanları sizde çok yakından görüyosunuzdur. 1 gün işimiz çıksa binbir şekle girip izin dileniyoruz.

    BiZiM BiR HAYALiMiZ VAR

    Bir restoranttaki garson örneği veriyorum bu tekstilde kuaförlükte şöförlük inşaatta olabilir her ne iş yapıyorsanız sizi o konumdan alıp müşteri konumuna getirmektir. Hayalimiz. Bu sayede sizin yapmadığınız işin yerine aranacak bir elemanın alacağı maaşı yükselir. Tabi oda yaparsa. Ben buna bir tür birleşme çeteleşme diyorum. bana göre çok güzel bir sistem. enes olgunun kitabındaki şu resmi çok hoşuma gider. birlikten güç doğar
    Ekibimizin arasında üniversite bitirip makine mühendisliğini grafikerliğini bırakıpta network üzerinde çalışanları görmem beni network işine daha fazla bağlanmama sebep oldu.

    işimizin %20lik kısmını anlatmıştık. Bi 5lik kısmıda izleyeceğiniz videolardan tamamlayabiliriz.

    izlemeniz gerekenler

    Devamı gelecek
    ···
   tümünü göster