/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    malsın, net. kız senden insanca bir şey istemiş sen mevzuyu bastırılmış cinselliğinle yorumlamışsın. sonra da "bon noyo 31 çokoyorom" diye ortalarda dolanırsın.
    ···
    1. 1.
      0
      Evet ben niye 31 çekiyorum diye ortalıklarda dolanırım. Kıza şifreyi söylesem çekip gidecekti. Aynı kızlar işi düşmediği sürece benim selamımı bile almıyorlar. Ben bu çıkarcı varlıklara neden yardımcı olmak zorundayım. Onların insancıl olmayan davranışları sebebi ile bunu yaptım. Öncelikli olarak sorun bulman gereken kişi kızlar. Onlar kendileri ortada birşey yokken beni insan yerine koymuyor. Ben onların insan yerine koymamasına karşılık veriyorum sadece.
      ···
    2. 2.
      0
      ya şifreyi isteyen bir erkek olsaydı? o da zütünü dönüp gidecekti, şifreyi verdiğin için akşam seni karıya zütürmeyecekti. şifre lan bu, önemsiz bişey. hocanın senden tebeşir istemesi gibi. verince gurur duymayacağın şeylerden.
      şahsen karakterinin biraz sönük olduğunu anlıyorum, senin gibilerle insanlar anca işi düşünce diyalog kurar. önce kendini biraz toparla. insanlara negatif bakma. karakterini güçlendir, bol bol topluma karış. en önemlisi de bikaç tane arkadaş edin.
      ···
      1. 1.
        0
        Senin gibilerle insanlar sadee işi düşünce dialog kurar demişsin. Öyle kıça böyle şemsiye . . .
        ···
      2. 2.
        -1
        olm farkına var artık, ezik ve sefil bi tipsin. bi abin olarak iyiliğine cümle kuruyorum sen benimle de didişmeye çalışyorsun. bi gibtirgit ne halin varsa gör.
        ···
   tümünü göster