/i/Devlet

  1. 1.
    +1
    Kardeşim pek konuya dahil olmak istemedim ama inan kendimi aydınlatmak için soruyorum, bir mücadele veriyorsak artık kazanmak gerekmez mi? Ne kadar gidecek bu mücadele daha bu mu yani.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim terör öyle kolay bitirilecek birşey değil. Eğer o kadar kolay olsaydı süper güç amerika el kaideyi iki dakikada bitirirdi ama onlar bile hala savaşıyor terörle.
      ···
      1. 1.
        0
        Peki bi o tarafın savaşına bakalım kardeşim bir de bu tarafın. Ben Türk düşmanı falan değilim her zaman NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE demişimdir fakat dediğin gibi onlarda savaşıyor terörle. Peki biz neyi ekgib yapıyoruzda onlar kadar başarılı bir şekilde gidemiyoruz. Mehter takımını geçtik biz yahu 1 ileri 3 geri gidip duruyoruz. Hiç mi ilerlemez bu mücadele hiç mi sonuca yaklaşamayız.
        ···
    2. 2.
      0
      geri gittiğimiz kim söyledi? siz hiç şehit verilmeyen bir savaş istiyorsunuz ama bu mümkün değil. Savaşta her iki taraftanda insan ölür bu böyledir. Aslında bakarsa biz amerikadan daha başarılıyız onlar kadar şehit vermedik onlar bizden 10 kat daha fazla asker kurban verdiler teröre
      ···
      1. 1.
        0
        Bir gün başla bir entryde belgelerle tartışırız belki bu konuyu günün güzel olsun.
        ···
   tümünü göster