1. 1.
    +1
    UEFA Gençlik Ligi'nde mücadele eden Galatasaray U19 takımı, Benfica'ya 11-1 mağlup olarak büyük bir hüsran yaşadı. Bu sonuç, organizasyon tarihinin en farklı skoru olarak tarihe geçti.

    Doğukan Yılmaz ‏@jigsawdy: UEFA Youth League maçında Benfica Galatasaray'a 11 atmış. Dile kolay 11. Dedikleri gibi kendi içimizden gurur duyacağımız cevherler çıkacak.

    Özh(k)an ‏@Fibromiyaljik: Benfica U19 takımı sahadaki her Galatasaray U19 oyuncusu adına bir gol atıp bizi onore etmiş oldu.

    Ömer KORKMAZ ‏@Korkmaz_Omer75 : GALATASARAY U19 1-11 Benfica U19 Kim ulan bu gençler? Kimlerin torpillileri? Hepsinin GALATASARAY ile olan ilişiğini kesin!

    ömer ‏@omrbilgin: galatasaray u19 benfica maçında 11-1 yenilmiş. hiç mi ekmek yemediniz ulan.

    Aydan-GS ‏@k_a_gltsry: Galatasaray u19 1-11 Benfica u19 Demekki maça 18 kişi çıksaydık. 18 tane atacaklarmış kişi başına atmışlar.

    Hakan Gövyaprak ‏@HakanGovyaprak: Altyapımız geldiği son nokta... Galatasaray U19 UEFA Gençlik Liginde Benfica'ya 11-1 yenildi.

    the Revelator ‏@oznktlu : Yildizlari icimizden cikaracagiz diyen hamzaya selam olsun "UEFA Gençlik Ligi'nde Galatasaray, Benfica'ya 11-1 mağlup oldu."

    ÇBSÖ ‏@SerenadOfficial: Ülkemizde futbol takımlarımızın alt yapıları çok sağlam.(Galatasaray:1 Benfica:11)
    ···
   tümünü göster