/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +103 -8
    Hala az da olsa etkisinde olduğum olaydır. Kendimi sevdirebilmek için türlü türlü hallere girdiğim kız arkadaşımla en yakın arkadaşımı bastım.

    Edit : Yapıcak bişey yok olan oldu hatta bu olaydan sonra aylarca devam eden yalvarma süreçleri oldu huurun, kabul etmedim. Sonra ben unutamadığımı farkettim herşeyinle kabulümsün dedim bu sefer ben böyle bişey yaptım olmaz dedi. Kısaca tam bi huurdur yani ama hala her gece gelir aklıma. Buzdolabındaki stokları zorladığıda olur bazen.

    Edit 2 : Olaydan 3-4 ay sonra trafik kazası geçirmişti. 1 saatlik yol çekip hastaneye onun yanına gitmiştim, ağlamıştım geceyi onunla geçirmiştim. Yalvarmalar da bunun üstüne başladı zaten.

    Uzattığım için özür dilerim beyler. Birden yazasım geldi işte. Hatta başlık bile açmıştım yarıda bıraktım işe yaramıyordu çünkü içimi dökmek.
    ···
    1. 1.
      -6
      yuh amkk yaa a
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        @12 sakaryalı bi arkadaşım aynen böyle bişey anlatmıştı. Bi an o geldi aklıma.
        ···
    2. 2.
      +5 -1
      Amina koydugum gidip gibismis kariyi niye hala istiyorsunki.
      ···
    3. 3.
      0
      Haklısın pnp ama çok seviyordum. Düşün bi bak yıllarca birini sevdiğini. Böyle bişey olunca nefret ediyosun ama onsuzda olmuyor. Yine de devam etmek zorundasın. Sonradan farkettim onu o pgibolojiyle alakalı bişey ben intihara kadar gidyodum az kalsın
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan yazık amk
      ···
    5. 5.
      +1
      sevgimden ölsem kabul etmem o karıyın amk. Ala gavatlık yapmışsın kardeşim kusura bakma ama ezikliktir bu. dünya da karımı kalmadı amk neler var neler.
      Edit: 9 yıllık ilişkim var nişanlıyız şuan. Ben kabul etmem.
      ···
    6. 6.
      0
      Umrumda mi huur cocugu
      ···
    7. 7.
      0
      Bu beni baya bi üzdü la
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster