/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    merhaba arkadaşlar, şuan 23 yaşında olmama rağmen 7-12 yaşları arasındaki o insanlık suçu işleyen, küçücük çocukları dömekten zevk alan insan azmanı kadını hala unutmuyorum.. düşünüyorum bazen benim evladıma biri bunları yapsa ne yapardım diye.. konuya geçmek gerekirse;

    1999 yılında 1. sınıfa başladım.. annem babam çalıştığı için diğer çocukların ebeveyleri gibi çok durmadılar benimle.. sınıfa bırakıp gittiler..iyi hatırlıyorum, ağırlığımın yarısı kadar çanta yanımda duruyor öğretmeni bekliyoruz..ne kadar süre böyle bekledik bilmiyorum açıkçası.. sonra sınıfa bi kadın girdi.. diğer çocuklardan birinin annesi sandım.. meğer o kısacık marul saçlı kısa ve tombik karı bizim öğretmenmiş.. aslında ilk başlarda gayet normaldi herşey.. aradan 1-2 ay geçti, sınıf 21 kişiydi 6 yada 7 kişi öğretmen çocuğuydu.. işte bunları öğrendikten sonra neden onlara ılımlı yaklaştığını biz diğer çocukların kafasını tahtaya vurduğunu, sürekli o tombik elleriyle tokat attığını, saçımızı kulağımızı çektiğini, bizim hatamızı yüzümüze vurmasını anladık..(o yaşta farkına varamıyorsun tabi sonralardan anlıyorsun)..

    size bunlarla ilgili bir kaç anımı anlatayım:

    2. sınıftık, bilirsiniz ödev kontrolünü, gelir tek tek bakar defterlere imza atar ödev yaptıysan.. işte öyle bir gün.. dolanıyor bu..bakıyoruz a.ya geliyor yapmamış, yarın getir diyor..b.ye geliyor, yapmamış basıyor tokadı.. ulan noluyor ona neden vurmadı da buna vurdu..

    bu sefer 3 yada 4. sınıftayız.. allah affetsin kafası biraz iri bir arkadaşımız vardı..iyi çocuktu..bir gün geldi bu sınıfa kış günü.. çocuk hasta belli, öksürüyor..ilk dersi öyle geçti 2. derse geldiğimizde bu iblis karı buna patladı:madem hastasın neden okula geliyorsun, ben senin bu sesini çekmek zorundamıyım diye..lan o çocuk aklımızla bile biz, yazık çocuğa derken bu nasıl böyle birşey söyledi..

    daha çok fazla anım var ama buraya sığmaz kafanızıda şişirmek istemem, içimden geldi anlattım..

    bu arada merak etmeyin eğer çocuğunuz varsa denk gelmez size.. çünkü; üni 1de öğrendim ki bu yine öyle bi çocuğun kulağını çekmiş, çocukta ağlaya ağlaya eve gitmiş.. meğer çocuğun ailesi aşiret tarzı mı neyse artık öyle bişeymiş, okulu basmışlar..bu öğretmenler odasına kitlemiş kendini.. sonra da emekliliğini istemiş gibtirmiş gitmiş..

    bu koca karının adıda ülkü, ülkü g.

    ben ve şuan hala görüştüğüm 2 arkadaşıma aynen şöyle demişti:sizden hiçbir şey olmaz tembel herifler, siz ancak şu dandik liseye gider ordan da fabrikada işçi olursunuz demişti.. iblis karı ben şuan denizcilik acentesinde acente yetkilisiyim, benim imzalarımla yürüyor iş, onur avukat oldu haberin olsun tombul karı, ha tolga da şuan deniz subayı haberin varmıydı bunlardan?
    ···
   tümünü göster