/i/Tespit

  1. 1.
    +7
    Selam zumqiler
    Size son 3-4 gunde ki gozlemlerime dayanarak ufaktan ama tırsıttırıcı bir tespitimi anlatmak istiyorum. Soyle ki;
    3-4 gun once can sıkıntısından bu periscope denilen "ünsüz ünlüler" zırvasını kovaliyordum. Herkesin dilinden dusurmedigi 2-3 adet zengin kardesimin kanalini izledim (bilenler biliyo) Herneyse bu kardesler boyuna karı dans ettiriyor, karının dıbını gotunu ifsa ediyor piizleniyor ve hatta bununla kalmayıp yayından sonra dönecek gibişi anlatıyor (grup doneriz,3 lu gireriz,5 li cıkarız falan) bende merakla 3-4 gun bu kardesleri izledim, güldüm, sasirdim, eglendim, uzuldum..
    Uzulmemin nedeni yayında yaklasık on bin kisi falan oluyor (kızlı erkeklı) ve bunların cogu imrenerek bu tesirci kardeslere iltifatlar yagdırıyor. Nekadar incici olsak ta (önüncüyüm idare edin ) insanların Sevgi, Mutluluk, Haysiyet, Seref gibi kavramlardan uzaklastıgını gormek beni fazlasıyla üzdü.Ben hep soyle dusunmustum belkıde dusunmeye zorlamıstım kendımı "insanlar zaman zaman cozutabilir ama sabah uyandıklarında insan olduklarını hatırlarlar " goruyorum ki malesef ki bazı insanlar bu teshirci kardeslerim gibi sevgiyi haysiyeti onuru bi kenara birakiyor ve tamamen iç gudulerinin esiri oluyor. Aslında insanların yozlastıgını biliyordum ama bukadar hızlı oldugunu zannetmiyordum..
    Ozet gec pic dediginizi simdiden duyar gibiyim o yuzden daha fazla uzatmadan soyle bitiricem entry yi..
    Bu teshirci kardeslerim gibi dusunen veya o yola meğil etmiş kardeslerim, romalılar.. Birgün yine kölesi oldugunuz zevklerinizin verdigi tatmini yaşarken gozlerinizi kapatın ve gercek mutlulugu hissettiginiz bir anınızı düşünün.. Susamış bir kopege su vermek mesela.. Sonra tekrar gozlerinizi acın ve yanınızda duran fahisenin kocaman silikonlu memelerine daha sonrada masada duran 5 bin tl lik sampanyaya bakın. aynı mutlulugu size verecek mi? Anımsatmayacak bile...

    Saygılar sözlük..
    ···
   tümünü göster