/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1176.
    +14
    Ağlamaklı bi şekilde yataktan kalkıp arkadaşlarıma anlattım, onlarla buluştuk ve kafamı dağıtmaya çalıştılar. Bana artık çabalamayı bırakıp yoluma devam etmeyi, güzel bi şehirde üni okuduğumu, elimin yüzümün düzgün olduğunu, çevremdeki kızlara bakıp artık düzgün bi ilişkiye adım atmamı söylediler.. Ne onların bu tavsiyesine tümüyle uydum, ne de benim tekrar onun için çabalama isteğime..

    Hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çabaladım. Taa ki, bu başlığı açmadan 1 gün önce gördüğüm rüyaya kadar.

    Odamdayım, şu an size bunları yazdığım odada.. Önceki gün attığım tweetten bildirim gelmiş, onlara bakıyorum telefonumdan. Bakıyorum, Gizem'den bildirim. Odadan salona koşuyorum ev arkadaşıma "Gizem favladı laaan" falan diyerek. Daha sonra Gizem ile konuşarak buluşmaya karar verip buluşuyoruz. Bir metro durağına benzer bi yerde, merdivenlerin bulunduğu bir yerde sarılıyoruz sımsıkı. Birbirimize çok yakın bi şekilde konuşuyoruz, Elimi tutup "hiç özlemedin mi ya?" diyor, "Gizem yemin ederim yazacaktım" deyip rüyamı anlatmaya çalışıyorum, daha sonra kenarda Nesli, Deniz, Aslı'nın bir masada oturduğunu görüyorum, onlarla arasının nasıl olduğunu soruyorum, iyi diyo. Nesli'yle göz göze geliyoruz ve Gizem tekrar bana sarılıyo. Daha sonra elimden tutup çekiştire çekiştire zütürüyo beni, giderken bunun bizden yaşça büyük kuzenini görüyorum, gördükten sonra da o önümde, ben arkasında yürümeye devam ediyoruz el ele.. Eğleniyoruz, arada bizim fotoğrafımızı çekmeye çalışıyorum, ön kameramı açıp bize çeviriyorum, ekran kaymaya başlıyo çekemiyorum bi türlü. sonra tekrar metroya doğru giderken uyandım..
    ···
    1. 1.
      +6
      Bugün doğum günüm panpa onun şerefine yaz.

      Edit: ağladım amk benim de sevdiğim kızla aramda bi sarılma mevzusu vardı. Rüyamda kemiklerini kırarcasına sarılıp kafamı boynuna gömüp saçlarının kokusunu içime çekmiştim. Sonra gerçekten buluştuğumuzda sarılabilmiştim nazikçe.
      Çok sevdim lan, onun için mi gitti yoksa ?
      ···
      1. 1.
        0
        Çok sevdiğim için giden bir iki kişi var olabilir pampa. Kaderin cilvesi galiba
        ···
    2. 2.
      +2
      Panpa bu özlediğin için beyninin onu bilinçaltından çıkarması sonucu oluyor
      ···
   tümünü göster