/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1201.
    +5
    Panpa dikkatli oku bu söyleyeceklerimi.

    Bu yazanların aynılarını ekgibsiz olarak yaşadım. Benim de bir gizemim var, sonra nesli var, ve tabiki eylül var (çaktırma hatta yarın eylülle buluşucam) ama sevmekten vaz geçmedim hayatındaki gizem karakterini.

    Son mesajlaşmalarınızda gizemin sana attığı net mesajları düşün. O kadar destan yazıyosun bu sefer kesin oldu diyosun ve bomm, yine olmuyor daha sert vuruyor artık. işte o mesajların daha kötülerini kalbime gömmüş bir adamım ben. Onu unutabilmek için 2 buçuk gb lik fotoğraf arşivini tek hamlede sildim şuan pişmanım geri topluyorum bulabildiklerimi.

    Oturduğumuz manzaralı kafelere tek başıma gittim aynı yere oturdum önce manzaraya bakıp sonra gözlerimi kapayıp onun eskisi gibi karşımda durduğunu hayal ettim. O kadar güzeldi ki.
    Yada sırf onunla kol kola yürüdüğümüz kaldırımdan yürümek için yolumu uzatmalarım.

    Şimdi tekrar konuşmayı düşünüyorum onunla. Biliyorum ki üzülücem.

    Peki ya üzülmezsem ??

    Asla pes etme dostum. Aşk herşeye değer
    ···
    1. 1.
      +2
      hak veriyorum ilerde yapmadım diye üzülceğine yaptım diye üzülmesi daha iyidir
      ···
    2. 2.
      +3
      panpa parça parça ben de bişeyler yaşadım. diyelim ki vazgeçmedin ve gizemine döndün geri. hiçbişey aynı olmayacak ve bu daha kötü olacak. bişeylerin değiştiğini o güzel hatıraların yerini daha iyilerinin almadığını göreceksin. bu seni daha çok üzer. en iyisi gibtir etmek. tecrübeyle sabittir.
      ···
      1. 1.
        +1
        peki panpa planladığın düşündüğün beklediğinn hiç birşey %100 aynı oldu mu o yüzden denemekten başka yol yok
        ···
      2. 2.
        +3
        herşey eskisi gibi olur sandım ama o yaşanmışlıklar herşeyi değiştiriyor malesef. ilk seferki o mutluluğu yaşayamıyorsun ve neden böyle oluyor diye düşünüp duruyorsun. yaptıklarına pişmanken daha cok pişman oluyorsun. en sonunda da o kötü olaylar yüzünden herşey daha tak bi hal alıp son buluyor. keşke bu kadar zorlamasaydım diyorsun. tekrarlı olarak yaşadım bunları malesf

        edit: Herşey güven meselesi. bi kere güven gittiği zaman geri dönüş yoktur.
        ···
   tümünü göster