/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Herkesten farklı değil de toplumdan farklı hisseden bir ben miyim amk

    Pop müzik dinlemem rock , rap , jaz , yarramın başı konuşsa onu dinlerim popu inat ettim dinlemiyorum

    instagram da paylaşıyorlar ya hani aynı biz yha.s arkadaşlarını etikle bizim gibi hiç ordaki insanlar gibi hissetmedim kimseyi

    zeki insanların yazısı kötü oluyomuş adlı bir fotoğrafın altında aa kanka bak zekiyim xde demedim. Böyle salakça şeylerin 10 binlerce beğeni alması beni üzüyor

    az öncede kapalı bir kız paylaşmış karikatür erkek senden elektrik alıyorum tanışabilirmiyiz diyor

    kızda yapıştırmış cevabı demiş o elektrik değil cehennem ateşi bu ne şimdi yarramın başı ne alakası var tanışmayalım mı gelip seni köşede tecavüz mü ediyim wtf ?

    Saçmalıyorum çünkü çok sevdiğim bir şarkı çalıyor ve yazı yazmak istiyorum çok canım sıkılıyor

    sevgili istemiyorum ama istiyorum ama herkes gibi istemiyorum dizilerdeki gibi özürlü aşklarda istemiyorum biliyorum ki seviştiğimiz günün sabahında ikimizinde ağzı tak gibi kokucak kalkınca öpüşemiycez Reality istiyorum amk yapmacık pozlarını yapmacık duyguları istemiyorum bu yüzden 19 yaşında hiç sevgilim olmadı adaletini gibiyim değil yakışıklı biriyim boyum 1.90 vücüdum az da olsa var ama istemiyorum hatta ben lisedeyken orta okuldayken ( kızlar teklif ederdi xde ) yani anlamıyorum pgibolojik birşey mi bu birde bunu 2 de bir böyle duygular içerince yazıyorum sonra bakıyorum okuyan yok ya da okuyup huur çocuğu bizene diyorlar sonra birdaha yazıyorum çünkü nobody cares .

    insanları giblemek istemiyorum rahat rahat hayatımda 10-20 kişi ile tanışıp iyi dostluklar kurup sessiz ama yalnız olmadan yaşamak ve ölmek istiyorum . okumak istiyorum ama sınava girip üniversiteye gitmek değil araştırmak istiyorum ama birşeyler yapmak için para için değil yani anlamıyorum .

    neyse bu arada saniyede 81 kelime yazdığım için hiç zor olmuyo her seferinde bunu yazmak aksine düşünmek daha zor .

    saçmalak gerekir bazen özgürce .
    ee burasıda özgür
    ···
   tümünü göster