/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -7
    (bkz: türk diye bir ırkın var olmadığı gerçeği)
    ···
    1. 1.
      0
      Biz şimdi sana saf Türk ırkından mı bahsettik. Öyle bir şey olmadığını bilemeyecek kadar cahil miyiz dıbınakodugum?. Her ırk etkileşime girer kendi içinde değişkenlik gösterir. Mesele onun kültürü geleneği ve en önemlisi dilidir. Bu varyasyonu sağlayan millet olur. Şimdi gibtir git bilimsel love
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        Yazıdaki ana tema şu; Bir kürt ile bir türk arasında fark yok. Bir kimliğe değil insanları ayırabilen tüm kimliklere karşı çıkılır. "Türk Milleti" demen, tek bir kimlik üzerinden tüm insanları tekleştirmeye (dili farklı kültürü farklı) çalıştırman da işte bu zeka geriliği yüzündendir. Madem Türk diye bir ırkın olmadığını biliyorsun, madem bir kürt ile bir türk arasında fark olmadığını biliyorsun, o zaman tüm insanları eşit görmenin önündeki engel nedir? demokratik anlamda herkes kendi dilini konuşmakta hakkı vardır.
        Şimdi affeyle biraz siyaset cahiliyim ama Bildiğim kadarıyla sümerlerden beridir kürtler bu topraklardaydı. Sormazlar mı Sen kimi kovuyorsun diye?
        Madem Amerikalı ben Amerikalıyım diyebiliyor, o zaman biri size Türkiyeli'yim dediğinde kuduz olmayın. Ama olacaksınız. neden? Çünkü Büyük türk ırkı diğer ırklardan üstündür.
        ···
   tümünü göster