/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Ahahahahahaha. zütü taklu özenti şizofren bin kurusuna bak. Cebinde diploması yok, diplomalı şarlatan olmaya özeniyor. Söylediğim gibi tüm hayatın özentilik içinde geçiyor. Sen hayallerinde bir sarışın yakısıklı erkek imajı yaratmışsın ve kendinde olmayan özelliklere tapınıyorsun. Tıpkı o aşagılık kompleksi olan hitlerin kendini 1.95 boyunda sarısın erkeklerle özdeşleştirmesi ve üstün ırk bunlardır diye ortaya dökülmesi gibi sapık ve hastalıklı bir durum seninkisi.. Yoka kendisi sarısın olmadıgı halde sarısınları savunmaya geçme sebebi ne olabilir ki? Ahaha. Bak gördüğün gibi bende senin gibi ucuz şarlatanlık yani diplomasız pgibologluk yapabiliyorum...

    Senin pgibolojik sorunların var delikanlı.. Ve bunu anlamak için diplomalı ya da diplomasız şarlatan olmak gerekmiyor aslında.. Özellikle kara - kuru tipsiz sünepe bir bin oldugun için " sarısın olsaydım böyle olmazdı" pgibolojisindesin.. ve sarısın olmadıgın halde bu yüzden sarısınlıgı savunuyorsun.. TIpkı kendisi doktor değil kaldırım mühendisi oldugu halde vatandaşa köpek çeken doktorları savunan o ekşi sözlük binleri gibisin.. Zaten yazım tarzın da o şerefsizleri andırıyor.. Yani tamamiyle hastalıklı bir düşünceye tuhaf bir sapıklıga sahipsin.

    Fakat %190 maymuna benzediğinden adım gibi eminim. Çünkü maymun kılıklı olma sebebini saç renginde görmüşsün.. Bu açık ve seçik bir şekilde yani bariz bir şekilde yazılarından ve kendi itiraflarından belli oluyor..

    Bu arada yakısıklı oldugumu kendime ben söylüyorum.. Yani ayna da söylüyor ama ek olarak Şimdiye kadar tanıştıgım ve sevgilisi oldugum kızlar ve hatta onların anneleri de söyledi hep.. Aslına bakarsan erkek arkadaşlarım bile çok söylediler.. Ahahaha ve inan bana birilerinn söylemesi bile gerekmiyor aslında. çünkü birilerinin onayını almaya muhtaç olanlar genelde senin gibi mental açıdan zayıf ezik ve kompleksli tiplerdir..

    Bu arada sana yakısıklı oldugunu sana sadece kendi annen söylemiştir ama yemediğin belli. Bu da ayrı bir tespitin konusu zaten. Yemiş olsaydın şu an benimle bu tartışmayı yapmıyor olacaktın.. Ahhahahahaa Bak bu bile kendi başına aslında kendi tipini kendin analiz edebilirsin demek değil mi? Çünkü bak annen sana güzel oğlum demiş yememişsin buralarda calimero pgibolojisinde dolaşıyordun değil mi? Demek ki neymiş aynanın söylediği daha doğruymuş..

    Keşke anana inansaydın diyorum sarışın olmadıgı halde sarışınları savunan bir salak oğlu salak da olmayacaktın bu sayede...

    Not: Gerçekten tipsiz ve kıskanç olan kişiler kendilerini olmadıkları şeylerle özleştirme yoluna giderler.. Tıpkı bu arkadaş gibi.. Sarışın olmanın kıskanılacak bir tarafı yok huur evladı. Çünkü siyah saçlı olmak daha üstün, tercih edilen ve beğenilen bir durum.. Bu uzun boya kısa boyu savunmak gibi değil. Senin gibi ekşi sözlük bini hasta bir salak anlayamayacak olsa bile yinede yazıyorum..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster