/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +31
    Büyük Konuşmayayım ama olurdum büyük ihtimalle birde gene büyük konuşmayayım ama tutmayacak bu ölecek bu arkadaş umarım ölmez
    ···
    1. 1.
      +35
      Dr. Robert J. White 1970’lerde bir maymunun kafasını bedeninden ayırıp başka bir maymunun bedenine takmayı başardı.. Kafa nakli yapılan bu yeni maymunun bilincini geri kazandı.. Fakat sekiz gün yaşadıktan sonra akciğer yetmezliğinden öldüğü kayıtlara geçmiş..
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        Anestezi öğrencisi olarak bu abiye Allah'tan rahmet, profesöre de mahkeme-i kübrada kolaylık diliyorum.En basit doku nakillerinde dahi vücut önce nakil olan parçaya başka bir organizma, yani düşmancıl bir parazit, bakteri veyahut virüs muammelesi yapar, antikorlar o organizmayı yok etmeye çalışır, doku uyumluluğu bu riski sadece azaltabilir, mevzu bahis merkezi sinir hücreleri olduğundan dolayı antikorların öldüreceği tek bir sinir hücresi normal bir adamı felç yapma potansiyeline sahip.Ben operasyonun başarılı geçeceğine inanmıyorum ama tıp bülteninde büyük yankı getirecek ve pek çok çalışmaya ilham olacaktır diye düşünüyorum.
        ···
      2. 2.
        +2 -1
        dıbına koyim kafa nakliyle akciğerin ne alakası var onu anlayamadım
        ···
      3. 3.
        0
        kafa ile alakasi olmayan bir âza yoktur
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +13
      daha felc geciren hastayi yurutemiyolar amk. o gibtigim omuriligini bantlicaklar zaten. bazi dr lar delilik diyomus. bu bildigin esseklik amk.
      ···
      1. 1.
        +16
        delilik * . herşey delilik ile başladı dostum hep deliydi bilim adamları
        ···
    3. 3.
      0
      O maymunun videosunu bulmuştum beyler ağzonı falan oynatıyor bulun izleyin gözleri yarı açık falan
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster