/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +220 -62
    - Hala hastane önlerinde kuyruklarda bekliyoruz yetmiyormuş gibi birde Muayene ücreti, Poliklinik ücreti, ilaç farkı, ödenmeyen ilaçlar ve birçok ekstra parada cebimizden kesiliyor.

    - Ülkede bir yerden bir yere rahatça gidiliyordu. Her gün sanki otoyolları kullanıyor pekekent. Bursa’dan Ankara’ya 6 saatte gitmişim 12 saatte gitmişim ne fark eder karınlar aç olduktan sonra.

    - Ülkenin işsiz nüfusu Lise mezunu değil sağolsun Üniversite mezunlarıyla genç bir nüfus oluştu. işsizlerin hepsi üniversite mezunu.

    _- Bırak Üniversiteyi Yüksek Lisansı bile sırf okullara gelir yapabilmek için dip puanlara çektiler hiçbir Diplomanın önemi kalmadı mühendisler 1200 lira paraya şükür diyor.

    - IMF borcu kapandı dış bankalara olan borçlar 3’e katlandı. Eğer evrak belge isteyen varsa Resmi gazete yayınlarını ve TCMB sitesinden ulaşabilirler.

    - Hala kendi tankımızı helikopterimizi üretmiyoruz. Prototiplere bakıp bakıp yapıyoruz demeyin.

    - Uydu Türk uydusu değil. Sadece adı Türksat yabancı kaynaklar ve tamamen yabancı sermaye ile fırlatılmıştır. Yine gerekli bilgiler mevcut.

    - Ülke kalkınmıyor aksine açlık ve yoksulluk sınırı 4 bin liralara dayandı. Bu nasıl kalkınmak amk.

    - Yazar kasa fırlatan arkadaş dolar 1 liraydı 3 lira oldu hee fırlatabilir mi fırlatamaz zütüne sokarlar o yazar kasayı. Ülkede demokrasi var. Yunanistan iflasa rağmen maaş ve gelir düzeylerinde oynama yapmadı. En kötü işçisi senden kat ve kat fazla maaş alıyor.

    - Savunma sanayi gelişmedi. 1920’lerden kalma araçlar ve 1940’lardan kalma silahlar ile mevcut durum devam ediyor. Askere gitmediğin ne kadar belli. Gittiysen de sana zimmetli savaş durumunda kullanacağın tüfeğin yaşına şöyle bir bakaydın.

    Maddelere bu başlıkta ulaşabilirsiniz (bkz: ya ak parti olmasaydı)

    Hala Ak Parti Olmasaydı ne olurdu diyor. iyi mi olurdu kötü mü olurdu bilemem ama hiç değilse bu kadar soyulmazdık. Saygılarımla.
    ···
   tümünü göster