/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1 -2
    Gel buraya huurçocğu boş anımda yakaladın beni gel.
    - Hala hastahane önlerinde kuyrukta beklediğini söylemişsin. Evet bekliyorsun kabul. Biz demiyoruz ki bu böyle gitsin tabi ki de kuyruk meselesi de bir sorun. Düzeltilsin. Ama bunları yazarken az biraz ar olsun ulan az biraz kadir kıymet bilin ulan biraz dışarı çıkın etrafınızı inceleyin hüküm verebilmme kabiliyetinizi geliştirin birisi bir şey söylerken az biraz “yav bu adam doğru mu diyor acaba” diye bi düşünün ulan aklın yolu bir aq. Bir tık ötede adam ameliyattan çıktıktan sonra yanından fare geçtiğini söylediği videolar mevcut bre amın evladı seni. 70 yaşındaki nine aylar öncesinden aldığı 8-9 daki randevuya yetişebilmek için sabahın 6sında sıraya girdiğini söylediği röportajlar var dıbına koduğum çocuu. Evet kabul mesela diş hastahanelerinin dişçileri berbat halde beş para etmezler. Çık bunu söyle en azından kimse sana bilenip bu kadar yazmaz haklı olduğunu düşünen daha fazla insan çıkar aq ama geçmişe niyazi diyip yiğidin hakkını vereceksiniz oropuçocukları.
    - gel buraya gel.

    Daha 15 de değil 7-8 sene öncesine kadar şehir içlerinde milletin kafasına arabanı tekerlerinden seken mıcırlar kör etti diye haberler izliyorduk amın oğlu nasıl unuttun lan bunları. Millet uçurum kenarlarında araba sürüyordu bin kuruları sizi. gir şu siteye bak bakalım ne göreceksin( http://www.tuik.gov.tr/PreTablo.do?alt_id=1051 ). Ben burda özet geçeyim isteyenler baksınlar.
    1990 toplam 3.750000 araç trafikte .kaza sayısı 115000 ölü sayısı 6317.
    Yıl 2014: araç sayısı 18828721 kaza sayısı 1.199.010 ÖLÜ SAYISI (BURAYA BAKIN AMIN OĞULLARI SIZI)= 3524. Bu adamlar ülkeyi geliştirmiş geliştirirken kaza sayısını azlatmış her sene ortalamaya vurursak en az 2000 vatandaşını hayatta tutmuş. Sen burada çıkıp küstahça “ama yola yaptı” Di-YE-MEZ-SiN. Eğer nankör bir ibine evladı değilsen diyemezsin amın oğlu seni.
    -ülkenin işsiz nufusu demişsin amın oğlu. Mühendis olup dünyayı değiştirebilecek hayallere sahip olamamanız bu hükümetin, yaptıklarına bakarak bilgiye ulaşımı eğitim almak isteyen insana en azından yok dememeye çalışması sebebiyle , maledilemez ama bundan önceki oçlere elbette edilir. Çünkü adamın anası hastahaneye gidemiyor adamın burnu akıyor hastanede zatürre oluyor. Bugün insanlarımızın iradelerinin daha güçlü olup dunyayı değiştirecek hayalleri olmamasının bunun yerine açıktan edebiyat okuyup tivitırda heştek kasmasının sebebi senin hala salakça savunduğun o elemanların geldiği ekolun marıfetidir. Bugün bilgi çok daha ulaşılabilir. Artık bilmeniz yetmez onu kullanmadıktan sonra bir tak etmezsiniz. Güçlüyü güçsüzden ayıran şey artık üniversite mezunu olmak değil. Artık 4 senenin 3 ünde taşşak yalayıp eline diploma alarak bana iş verin demek yok amın oğulları. Artık konuşan değil yapan kazanıyor.
    Burdan sonra hala anlamadıysanız dıbınıza koyayım ellerim uyuştu gibtir olun gidin ne tak yiyosanız yiyin aq. Sigtireee amın oğulları sizi
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster