/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -1


    Vineciler



    Bu amk köpek yavruları çocuğu safkan türk olmayıp macır kürt alevi veya başka bir ırktan olup 2000 den sonra gibişen anne ve babaların çocukları üstünde aşırı bir etki etmekte.. (Bu huur evlatları alaşağı olmassa bu ülkeden bir gib olmaz)





    Youtube



    Bu amk köpeklerinin %99 u veledlerin üstünden para kazanmakta beyler. Hani düşünün hergün sabah 6 da kalkıp gece 12 de eve gelen bir adam 1 milyar maaş alıyorsa bu huur çocukları en az 4 buçuk milyar maaş alıyorlar oturdukları yerde. Ve o 4 buçuk milyar sadece yutuptan gelen para.





    Twitter



    Bu amk sitesini kullanan şahıslar genelde zengin bini ve zütü kalkık huur evlatlarından oluştuğu için türk milletini bir koyun sürüsü haline getirmektedir..






    Çin mutfağı ve fast food



    Son yıllarda moda gibi gösterilen bu zerzavatlar cahil türk gençlerinin "yha bhen çhok çağdasım bunları yhemem gerek" diyerek köfteyi,iskender kebabı,baklavayı reddederek bu yemek sayılmıcak ıvırzıvırı tüketmektedir.. Bu şeylerin ülkemize gelmesi türkleri çinliler gibi sağlıksız ve 4 cm lik gibi olan bir ırk haline getirmektir. sakın kanmayınız..





    istanbul



    Yaklaşık olarak 10 yıldır turistlere popüler bir şehir olarak gösterilen istanbul şehri başka şehirlerdeki insanların bu şehri merak edip orda yaşamak isteyip istanbula gelerek hayatlarını mafetmelerini sağlar.. Ve pişman olurlar..





    Caps



    Serkan incinin sahip çıktığı ve bir kültür olarak gösterilen caps türk gençlerinin mizah anlayşını bozmaktadır..






    Starbucks



    Sorsan türkiyenin başkentine istanbul dicek köpeklerin burdan enayi gibi 25 kuruşluk kafeye 10 lira vererek kendilerini kültürlü sanması ülkeyi çöküşe zütürmektedir. Bunun derhal alaşağı olması lazım.





    Alışveriş merkezleri



    Son 5 yıldır peydah olan bu yerler han,çarşı,pazar gibi yerlerin tarihe karışması ve türk milletinin birbirleriyle iletişime geçmesini istemektedir.. Normalde çarşıda 50 lira olan bir ürün buralarda 100 lira olmaktadır.. Üstünüzden para çıkmadığı zaman "Amannn abi ne olcak insanlar bu günler için var" diyen çarşı pazar esnafı yerine bu yerlerde 10 kuruş çıkmadığı zaman güvenliğe haber veren huur çocukları yer almaktadır.





    Selfie



    Türk ırkının iphone gibi telefonlarla ve 50 cm lik bir çubukla suratlarını küçük düşürücü şekillere getirerek kendi fotoğraflarını çekip twitter instagram ve tumblr gibi yerlerde paylaşmalarını sağlar bu hareket türk ırkını giderek dahada aşağılar.






    Pop müzik



    Bu sektör türk milletinin ve özelliklede türk kızlarının şarkı söylemeyi bile bilmeyen köpek şarkıcıların çıkardıkları tıngırtıya hayran olarak o şarkıcılar ne yapıyorsa onları yapmalarını sağlar.. Ve yeni dünya düzenindeki en büyük etkendir..





    ferre SEKTÖRÜ



    Özellikle türk milletinin ve diğer milletlerin bu videoları izleyerek 31 çekmesini ve insanların yaraklarında ve daşaklarında problem yaratarak o ırka soykırım yapmayı planlamaktadırlar..




    Evet beyler kronomtere açtım 1 saat 14 dakika 13 saniyedir bunu yazıyorum..

    Okuduğunuz için teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster