/i/Devlet

  1. 1.
    +3
    Yav PKK izin vermiyor devlet çalışsın, okul yakıyor, hastane bombalıyor, öğretmen kaçırıyor, tren rayini patlatıyo, devlet ünv destek çıktı diyarbakirda gene suçlu oldu.. Görün nolur artık gerçeği.. Akp meselesi değil be kardeşim olay.. Kürt olan nasıl dağ der hdp der anlayamıyorum..
    ···
    1. 1.
      -2
      kardeşim yandaş medya'nın dalgası o ya aklı başında bir insan nasıl inanır buna? hikaye o olay. benim doğuda akrabalarım var. teröristin olmadığı yerler var. en basitinden ığdır mhp'nin kazandığı bir şehir ama alayı kürt. düşünmeye ama mantıklı düşünmeye davet ediyorum kardeşim. oylar hdp'ye.
      ···
    2. 2.
      +1
      Anlayamayacağız, benim kuzenini tehdit etti PKK.. Halbuki kürt, ama doğuda öğretmen diye, bunu nasıl görmem, daha seçimden önce bilgisayar mühendisi iki kiz lazım deyip komsunun iki kızını aldı PKK.. Babasına 20 bin lira verdi.. Nasıl görmem bunu, hdoliler yardım etti o adamlara be kardeşim.. Gözümle gördüm. Bilmiyorum bu ülkenin hali ne ola ama hdp PKK aynı onu gördüm, üzüldüm, belki barış diyecektik bırakmadılar , kendi görüşün saygı duyarim oyun senindir, ama bil ki o iki kız ağlayarak gitti hdolilerle
      ···
   tümünü göster