/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +2
    Kızlar zamanla gözümüzdeki tanrı modeli olmaya başladı ve günümüz erkekleri sayesinde imparatorlukları devam ediyor gerek eski çağlara gerekse doğaya bakacak olduğumuzda asıl kavram erkek canlıdır liderlik duyusu doğuştan gelişmiştir kurtları ele alalım alfa kurtlar doğası gereği bu özelliklere sahiptir her erkek kurt alfa olamaz bu alfalık özelliği insanlarla çok iyi örtüşmekte günümüzde erkekler kızlar tarafından törpülenerek bu özelliği giderek kaybediyor hiç düşündün mü? bu kız buna nasıl bakıyor diye evet küçük adam burda farklılıklar boy gösteriyor o senin gibi kızları ilgi manyağı iltifat delisi ederek zütünü kaldırmıyor o adam işin inceliklerini biliyor dominantlığını kurmayı biliyor ufak bir örnekle ele alalım bir kız size dışarıya çıkmayı teklif ettiğinde çoğunuz sualsiz kabul eder birde erkeğin ettiğini düşünelim kızın opsiyonu daha fazladır ona bu teklifte bulunan tek erkek siz değilsinizdir fakat biz yani erkekler olarak kızlara en basit örnek olarak bunu varsaydım teklif etmediğimizi düşünün zamanla kız ilgisizliğinin farkına varacak suçu kendinde arayacak acaba çirkinmiyim neden kimse eskisi gibi mesaj atmıyor sonra ne mi olacak küçük adam ? o sana mesaj atacak atma ihtiyacı duyacak. Bir ilişkide iyi adamı oynarsanız her zaman siz kaybedersiniz.

    ilişkide yeri geldiğinizde ağırlığınızı koymayı bilin siz kızı değil kız sizi kaybetme korkusu yaşasın. Hareketleriniz kestirilemez olsun siz bunları yapmaz iyi adamı oynarsanız ilişkide kızın peşinden koşacağı bir durum kalmaz ve nasıl olsa seviyor cebimde diye düşünür sonra ne mi olur? Terkedilirsiniz çünkü artık işe heyecan katan hiçbir şey kalmamıştır bir kıza onu kaybetme korkusu yaşamayacağınızı alttan alttan aşılarsanız zamanla kızı avucunuza almayı başarabilirsiniz. Genelleyecek olursak kızın her üstüne düştüğünüzde bir adım daha yaklaşırsınız ayrılığa.

    Aradaki dengeyi sağlamak önemli hiç umursamazsanızda kız sizin bir bin olduğunuzu düşünecektir muhtemelen dengeyi sağlamak önemli o yüzden
    ···
   tümünü göster