/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +31 -8
    gecenin bu saatinde gibişiyorlardı çıkan ses yataktan geliyordu. kalbimin atışları hızlanmaya başladı birden. oğullarının tek kişilik yatağının üzerinde gibişiyordu anne ve babası.

    yannanımın sertleşmeye başladığını hissettim. daha önce yaşamadığım bir deneyimdi bu. Yaylı yatağın gıcırdama seslerine zaman zaman yatak ayağının zeminde çıkardığı sesler ekleniyordu. hamit bey ve meryem hanımdan çıt çıkmıyor, bu işi sessiz sedasız yapıyorlardı. ancak yatak onlar gibi sessiz kalamıyordu üzerinde yaşananlara.

    bir elimi yannanıma atıp okşamaya başladım. kalbimin atışlarını boyun damarlarımda hissediyordum. içerden gelebilecek en ufak sesi bile duymak için nefesimi olabildiğince tutmaya çalışıyordum. sesler zaman zaman artıyor, azalıyordu. Bense yannanımı okşayıp yutkunuyordum sürekli. ayakta 31 çekecek hale gelmiştim.

    derken yaylı yatağın sesleri daha hızlı ve seri şekilde gelmeye başladı. aynı zamanda 'tak, tuk!' sesleri de eşlik ediyordu bu seslere. hamit bey gittikçe hızlanmaya başlamıştı anlaşılan. Sesler 10-15 saniye kadar bu şekilde devam ettikten sonra yavaş yavaş azalmaya başladı. hamit ney boşalmıştı demek ki.

    bir süre daha kaldım o halde ve içeriyi dinledim, ancak sesler kesilmişti. yannanım patlayacak hale gelmişti. çırılçıplak bir halde yatağa uzandım, yan tarafımda çatır çatır bir gibişmeye kulak misafiri olmuştum. yannanımı okşarken aklım meryem hanımdaydı. kapalı, tutucu bir kadın da olsa sonuçta bir kadındı ve kendini erkeğine teslim etmişti bu gece. hem de oğlunun yatağında. yannanımı okşaya okşaya sonunda döllerim akmaya başladı. gecenin karanlığında ev arkadaşımın annesini düşünerek boşalmıştım. yere attığım külotumla döllerimi sildim. boşalmanın verdiği rahatlıkla uyudum. Sabah erkenden çıkıp okula gittiğimden hamit bey ve meryem hanımı göremedim. akşama doğru eve geldiğimdeyse evde kimse yoktu.

    hamit bey ve meryem hanımın bavulları cemil’in odasındaydı. aklıma bir binlik geldi o anda. bavulu açtım. içini karıştırırken aradığım şeyleri buldum kolayca. meryem hanımın iç çamaşırlarıydı bunlar. farklı renklerde kimisi pamuklu kimisi parlak saten, dantelli külotlar ve sutyenler vardı. Külotları alıp kokladım, bazılarında kırmızımsı lekeler vardı, adet izleriydi bunlar. sutyenlerinse iç kısımlarında meme uçları iz yapmıştı, dilimle yaladım o kısımlarını.
    - - - beyler şukular artarsa bundan sonraki partta uzun uzun yazmaya baslayacağım
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rezervasyon.
      ···
    2. 2.
      0
      aq daha hiç bir takunu görmediğin kadını düşünüp sadece yatak gıcırtısıya nası boşalıyon
      ···
   tümünü göster