/i/Devlet

  1. 1.
    +20
    haklısın kardeşim kadına el kalkmaz, peki sence kadının hareketi doğru mu? Orada trafik kuralları açısından kim haklıdır bilinmez ama kadının şoföre o şekilde kavga etmeye gider gibi, erkek gibi gidişi doğru mu?
    ikiside kabahatli amk. O kadın senin benim eşim olsa o şoförü giberdik bunu bir köşeye bırakıyorum, eve gelincede ağzının üstüne patlardım o karı benim karım olsa bu videoyu izledikten sonra, şu hale bak ne kavga etmeye gidiyorsun elin adamı ile.
    dıbına koyum ne kadın kadınlığını biliyor ne erkek erkekliğini giberim böyle devri.
    ···
    1. 1.
      +3
      kadın haksız olabilir, erkeğe yakışan hataya hatayla cevap vermek değil. haklıyken haksız konuma düşmeyeceksin
      ···
    2. 2.
      +2
      ya kardeşim ikiside kabahatli, dıbına koyayım kadın kadınlığını bilmesin ama erkek erkekliğini bilsin lan nasıl bir devire geldik. kadın orda haklı ise arar trafik polisini durumu bildirir adama da gider düzgünce söyler, tartışır ama elin herifinin suratına tükürmez. kusura bakma ne adama kızabiliriz ne de kadına, ikiside orda çingenelik yapmış. Orada kadın tükürmese, bir hanımefendi gibi davransa bu olay olur muydu?
      ···
    3. 3.
      0
      adam haklı . kadın tukurmemıs . ızlemedınız mı vıdeoyu . once ıcınden bı okuyup . ole atıyo balgamı . yanı bu su demektır . allah kazasız belasız yolsuluk nasıp tu tu tu tu tu . esansı nur yuzunden gelıyo hemen anladım . cok feyzlı bı bacımız olmalı . ulan hep sız yanlıs yere cekıyosunuz konuyu
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster