/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Zulüm den bir örnek verirmisin kardesim hizmeti gören birisin sonucta seninle konusulur *
    ···
    1. 1.
      +1
      onlarca emniyet mensubu zoraki emekli edildi. bunlardan biri de benim çok yakınım. 17 aralık olaylarında deliller sonucunda doğru kararlar veren yargı kademesi son ferdine kadar tenzil edildi. önemli araştırma kurullarının başına nerede müdürlük yaptığı belli insanlar getirilmiş. son olarak geleceği zaten belirsiz olan eğitim sistemi içerisinde son derece önemli yer tutan dersane sistemi sonlandırılmaya çalışılmış, karar daha kesinleşmemişken onlarca dersane kapatılmış, binlerce dersaneci öğretmen ülkemizdeki işsiz fertlerin arasına katılmıştır.
      iki tarafın da yandaş medyasına bakıldığında -ki tarafsız medya diye bir şey olmadığını düşünüyorum- erdogan'ın ülkeye belli bir vizyon getirdiği aşikar ancak koltuk sevdası ve kendisinin yerini insani hakları çerçevesinde de olsa tehdit eden herkesi devletin kaynaklarını, bizlerin vergilerini kullanarak sindirmeye çalışması bana çok doğru gelmiyor. Kemalist de değilim kardeşim. koltuk sevdası demişler ya işte insanı olmadığı birine çeviriyor. insanı nefesinin yönetmesi çöküşü getirir.

      edit:imla
      ···
    2. 2.
      +1
      Dediklerinin bir kısmına katılıyor bir kısmına da katılmıyorum açıkcası .
      Dediğin gibi parelel yapı diye adlandırılan bir yapı yüzünden yapılan birçok şey var tamamen dogru diyemeyiz ve yanlıslarıda var lakin ben bunu koltuk sevdası yüzünden yaptıgını sanmıyorum çünkü gerçekten devletin içinde bir yapılanma oldugu açık dinlemeler tapeler en büyük göserge ki sadece AKP değil birçok partiye yapılmıs.Ama dedim ya tamamen haklı değiller .
      ···
   tümünü göster