1. 351.
    0
    2013ten bu yana çalışmamın karşılığı olarak ilk defa bir sınava girme şansı elde ettim. istanbul guy için 28aralıkta sınava gireceğim.olmazsa mayısta tekrar kpss ye gireceğim 2016sonlarına doğru tekrar sınavlar açılacak, sınav başvuruları derken, sonra listeye girmek için dua edicem.şuanda yaptığım aynı şeyleri tekrarlıyacağım o kadar..

    bugün öküzün teki sol yanıma oturdu saat 12gibi geldi pekekent oç. ne boğaz varmış arkadaş sende 10-15 saniyede bi boğazını temizlemek için öksürüp durdu.ulan amcık hoşafı gemesene etrafındakileri rahatsız ediyorsun.gelmiş 20-25 yaşına kafa basmıyor aq beyindeki nöronlar birbiryle etkileşmiyor oç'unda. valla kardeş çok sövdüm haberin olsun yani anne baba bacı teyze düz gittim her ne kadar el kol hareketleri ile uyarmaya çalışsamda gibinde değildi pekekentin.kütüphande şu kural olmalı bence: "rahatsız edeni uyar anlamıyorsa istediğin gibi dalabilirsin". bu kural olsaydı bunu uygulardım gerçekten.

    kütüphaneye gitmeye devam ediyorum.. bir kitaba ihtiyacım var. aramızda şu kitabı ( http://www.idefix.com/kit...cm_vc=idefix.com:ifx_prod ) alacak biri varsa bir mesaj kadar uzagındayım. alana hergün dua ederim nan :(
    ···
   tümünü göster