/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +18 -5
    Turban amacina uygun kullanilsa tabi ki rahatsiz etmez.
    Rahatsiz ettigi durumlar; basini kapatip makyaj yapan kadinlar, basini kapatip uygunsuz giyinen kadinlar, ve basini kapatip her turlu ahlaksizligi yapan kadinlar.
    Ha birda ilkokula giden ufacik cocugun taktigi turban beni her seyden cok rahatsiz ediyor.
    ···
    1. 1.
      -4
      takmak istiyosa taksın? günahsız kul olmaz özellikle dinden bu kadar uzakken türkiye, tam olarak kurana göre kapanmadı diye eleştiremezsin. o kadın zaten o kadarcık kapatabildi diye (bazı yerlerde) sokakta laf yiyo, ailesi belkide kapanmasına karşı çıkıyo. onlara rağmen bi kadın o kadar bile kapanmayı seçiyosa kardır. belki bu kadar toplum tepki göstermese tamamen amacına uygun giyinebilecek?

      hiç türban takmayan kuran'a uymuyo ama kendi seçimidir, beni rahatsız etmiyo. seni niye etsin
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Bas ortusu kullanan kadinin bir ton makyaj yapmasini aciklar misin bana? Bu makyaji kadina ailesi mi yaptiriyor? Toplum makyaj yapmasi icin baski mi yapiyor?
        ···
      2. 2.
        +2 -3
        başını örtmeyip makyaj yapan nasıl rahatsız etmiyosa seni, başını örtüp makyaj yapanında etmemesi lazım. ziya 2side kuran'a uygun giyinmiyo ama nedense seni sadece başını örten rahatsız ediyo. bu da senin bu konudaki iki yüzlülüğünü ortaya koyar.

        açık açık "çekemiyorum" diyemiyosun. eğer önceden deseydin "atesitim, devlet işlerini dine göre yapan bir ülkede yaşamak istemiyorum" zütümü gibsinler nik6 girecektim.
        ···
      3. 3.
        +1
        Bas prtusunun amaci dikkat cekmemektir. Makyajin amaci ise tam tersi dikkat cekmektir sayın amina kodugum.
        ···
      4. 4.
        +1
        sen benmisin seni rahatsız eden beni etsin veyahut beni rahatsız eden seni etsin sanane lan beni rahatsız eden şeylerden zütveren sana acayip kıl oldum sanki 4 4 lük müslümansın
        ···
      5. 5.
        -2
        sen bana nik6 girme ben müslümanım ister hiç sevap işlemem müslüman olurum ister çok sevap işlerim müslüman olurum cehennemde benimle berabermi yanıcaksın gibtiğimin salağı zütü taklu 2 türbanlı kızı ben veyahut insanlar neden çekemesin çokmu önemlisiniz sanki hayattada sizi eleştirsin milleet trende girmek için gibik gibik başlıklar açıp burda millete atar gider yapıp "ADAM" gözükme çabalarına girme gibeeerler
        ···
      6. 6.
        0
        nik6 girilecek bi şey söylemedin. gibe sürecek mantığın yok tek dediğin "bana ne ondan sana ne bundan" cevap vereceğine yarak yarak konuşuyosun. müslüman bi ülkedesin başını örtende olur örtmeyende olur gibe gibe sindireceksin.
        ···
      7. diğerleri 4
    2. 2.
      +4 -2
      yahu bende bunu anlayamıyorum, sana ne kardeşim kuran'a göre kapandı kapanmadıyla? e dıbını zütünü açan kurana göre mi giyinmiş oluyor, ondan da rahatsız ol o zaman? Tamam başını örtüp kıçını açana bende kızıyorum ama bırakın olum millet ne giyinmek istiyorsa giyinsin dıbına koyayım ya. Lan şunu bir aşamadık ya. 2015 yılı bitiyor lan bitiyor, isteyen başını örtüp kıçını açsın, isteyen kıçını da başını da örtsün isteyen her yerini açsın sana ne, bana ne, bize ne amk?
      ···
      1. 1.
        +2
        Kardesim ben kimseye karismiyorum zaten. Turban kullanan etek giymesin demiyorum. Sevmiyorum diyorum.
        ···
   tümünü göster