/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +12
    bizleri içeçeğini düzgün yapmazsak işimizden edeceklerini. üst mercilere şikayet edip huzurumuzu bozacaklarını. sonra sen kasadaysan herkesin içerisinde sana giydirip sen tam cevap verecekken müdürün seni savunmayıp "-kasiyer arkadaşım için özür dilerim. ben size bişiler ikram edim." gibisinden satması. en basiti bunlar kardeşim. 5 liralık kahve için insanın onurunu hiçe sayan tipler bunlar. halbuki sorsanız kahve nerden ülkemize geldi. hiç biri bilmez. (ukalalık için söylemedim.)
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      pampa sen bu konuda yanlissin. orada adam senin sahsina kizmiyor, kizamaz da. oyle bir hakki yok. dava bile edersin. sen orada starfucks calisanisin ve adam starfucs calisanina kiziyor. cevap bile vermene gerek yok. elestiriniz icin tesekkur ederim, gibayetinizi mudurume iletip daha iyo hizmet vermemizi saglayabilirsiniz, de gecistir. gibleme ne derse desin. tekrar ediyorum o adam senin muhatabin degil. sallamana gerek yok, ne uzul ne sevin biri bisey derse.
      ···
    2. 2.
      +1
      Saçam gibi görünsede haklı panpa. Bu tipler çoktur. Kafanı onlara takma. Alt tarafı bir müşteri. Kahvesini alıp gidecek. Bir derdi varsa yetkililere söylesin. Uğraşma.
      ···
    3. 3.
      0
      teşekkür ederim arkadaşlar. inanın kimi zaman dediğiniz gibi yapsamda bardağı taşıranlar olduğu sürece bazen çizgimden kaydığım oluyor. susarsam kendime yakıştıramam. ama dediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.
      ···
    4. 4.
      0
      içeceği düzgün yapmassak demiş. amcık nasıl yapıcan makinesi var tuşa basıyon o yapıyor. sanki altın saflaştırıyon amk.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster