/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +23 -2
    Dolandırıcılık hayatı tamamen profesyonellik isteyen bir iştir. söylediğiniz yalana yaptığınız işe inanmanız gerekir ve herşeyden önemlisi bu iş asla tek başına yapılmaz tamamen ekip işidir.
    Hava yağmurlu üstümde siyah bir pardesü sakallarım uzamış telefonum çalıyor telefonu açtım parayı aldım derken gülen o güzel kadın..

    Ben 23 yasında evlendirilmek zorunda bırakılan içi binlikle kıpır kıpır olan ailesi aşırı muhafazakar fakir olmayançokta zengin sayılmayan ailenin 4 çocugundan 3. sırada ki bir gençtim.

    bana evlen denilen kişi cok güzel temiz aile kızı görünümlü motordu. kızı yıllardır tanırım ailesi son derece baskıcı hatta kızla ilgili bazı seylerı duyarsa onu öldüre bilecek kadar acımasızdı.ama kız eğlenmeyi gezmeyi tozmayı seven bir tipti. okula diye çıkıp yiyip içip gezen bir tipti. bilirsiniz piyasada öyle tip çoktur.
    aileme kızla neden evlenmek ıstemedıgımı söylersem bunu kızın aılesıne söyler ve belkı bır cınayete sebeb olurdum. Kızlada uzaktan muhabbetım vardı. El mahkum züt gardıyan kızla konuşmak uzere bir cay bahcesınde ben kız kızın kuzenı buluştuk. sankı yıl 1980 amk.

    edit1: sonunda aşk yok herhangi diziden alıntı değildir.
    ···
   tümünü göster