1. 51.
    +1 -1
    Bu dünyadaki en sevimsiz ve rahatsız edici ses, kolektifli çirkin zütten bacaklı bir kızın tiz sesiyle ciyak ciyak bağırıp slogan atması ve ağlaklık kasmasıdır.

    Beraber okulu uzatmaya ant içmiş bir avuç vatan haini çoğunluğu Kürt ergen sürüsüdür. Harçların kaldırılması konusunda net hiçbir işe yaramamıştır. Şimdi kendilerine yontmaktalar.

    Bir de halkı aşağılayıp halkı savunan başka bir güruh yoktur bunlar gibi. Emekçi diyorsun, işçi diyorsun o emekçi ve isçiler senin nefret ettiğin AKP ye oylarını veriyorlar sor bi neden? Onları yanına çekmeye çaşışacağına bir de onları aşağılıyorsun. Kendin yaz kampına tatillere gidiyorsun, baba parası yiyip, kredi alıp ünide karı kız veya yarak peşinde koşup, ekmek elden su gölden burjuva hayatı yaşayıp okulu uzatıyorsun. Sevimsiz samimiyetsiz huur çocukları sizi. Bari halkçı demeyin kendinize de bir samimiyetiniz olsun.

    Ayrıca okulu uzatmaya ant içtiyseniz kolektife girmektense gidin bol bol gezin yiyin için çalışın en azından hayatınız daha dolu geçmiş olur.
    ···
   tümünü göster