1. 1.
    +6 -1
    1- uygun pozisyonu bulun
    onun önünde dizlerinizin üstüne çökün ve penisini ağzınızla sarın. erkekler yaptığınızı görmekten çok hoşlanırlar (bu nedenle magazin dergilerine bu kadar meraklılar) önemli olan erkeğinizin sizi izleyebileceği bir pozisyonu bulmak. izin verin yüzünüzü görsün ya da saçlarınızı tutsun. gözlerinizi kapamayın, açık kalsınlar. eğer biraz cesaretiniz varsa göz teması kurun. baygın baygın bakip, icinizin gectigini hissettiin. eğer heyecanlıysanız ve bunu yapamam diyorsanız penisine bakın.

    2. aceleci davranmayın
    erkeklerin göğüslerinizi hızlı emmesine sinir olursunuz, bu nedenle ona aynı şekilde davranmayın. erkeklerin testislerini hafifçe emin ve bu sırada da ellerinizle göbeğini okşayın. emmeye devam edin ta ki penisi harekete geçene kadar. daha sonra dilinizi dizlerine kadar kullanın ve iç taraflara doğru hareket etmeye başlayın testislerine yaklaştığınızda ise durun…

    3- dikkatli davranın
    bazı erkekler testislerine dokunulmasından ya da emilmesinden hoşlanırken, bazıları bundan hoşlanmaz. en önemli kural ise kesinlikle ısırmamanız. testisleri ve penisin buluştuğu noktaya doğru dilinizle bir daire çizin, arkaya ve öne doğru yalayın.

    4- ellerinizi kullanın
    bir elinizle penisi tutarken bir taraftan aşağıdan yukarı doğru yalayın. oral ciks sırasında her zaman iki elinizi kullanın. bir eliniz penisi tutarken, diğer elinizde testislerine ve hassas bölgelerine dokunmalı. ona masturbasyon yapmak konusunda emin değilseniz, nasıl hoşuna gittiğini anlamak için onun nasıl yaptığını öğrenin. elinizi düzgün kullanmaya başladığınızda, ağzınızı da olaya ekliyebilirsiniz. çok fazla tükürük kullanın, ne kadar ıslak olursa o kadar iyi hisseder.

    5. basit tekniğe geçin
    elinizle penisini bir aşağı, bir yukarı doğru kaydırın ve sonra ağzınızda aynısı yaparak ileriye, geriye doğru kaydırın. dudaklarınızla dişlerinizi kapatın ve penise bir baskı uygulayın.
    nausean

    özet geçmişsin resmen muallak. ekşideki huurnun birinin yazısı bu.
    ···
   tümünü göster