/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +19 -4
    haklısın panpa. çok haklısın. oy bile kullanıyordur bu.
    ···
    1. 1.
      +7 -9
      Oy kullanmak günah, şirk kosuyorsun (:
      ···
      1. 1.
        +12 -7
        Tek başına şahitliğinizin kabul edilmemesinin sebebi sürekli yalan söylüyor olmanız ağzınızdan çıkan 100 kelimenin 99u yalan 1i şüpheli onu bile islama maal ediyorsun islam dinimi sana yalan söyle diyor amk malı
        ···
      2. 2.
        +8 -12
        Yalancılıkla ilgili paradoks vardır, yalancı yalanı söyleyemeyen kişiye denir, yalanı söylemiş birine yalancı diyemezsin çünkü söyleye bilmiştir artık, anladın ? Geçmedimi daha filitreden ?

        -Cmylz
        ···
      3. 3.
        0
        Yalanı söyleyemiyorsa ortada zaten yalan yoktur belki söyleyemedikleri doğrudur ama nasıl söyleyeceğini bilmiyordur burdan cem'in mk
        ···
      4. 4.
        0
        Dostum normalde yazmazdım ama resmen şuraları okuyunca yazmak zorunda hissettim. Lan sen fakih misin? Sen fıkıhtan ne anlarsın? Sen sanıyor musun ki bu bu kadar basit? Kadının şahitliği de geçerlidir.
        Şimdi bazı durumlarda kadının şahitliği yarım erkeğinki 1 sayılmıştır. Bazı durumlarda oran 1e 1dir bazı durumlarda ise erkeğin şahitliği yoktur kadınınki ise 1dir ve tek kadın şahit geçerlidir.

        Amacın trende girmek ve etrafta yargara koparmak oldğu zaten belli. Git usul-ü fıkıh dersleri al adamsan olayı anla öğren sonra bakalım eleştirebilecek misin?

        Cahilce ortalığa saldırmanın bir anlamı yok.

        He bak bir örnek vermek istiyorum, bu olayı anladıktan sonra ben bu durumun gerçekliğini tam anladım. Hayatımda bire bir yaşadım gördüm.

        Hatunla buluşacağım 7 8 ay önce, gittim buluşacağımız yere baktım bekliyor bembeyaz kesilmiş yüzü dedi keşke 5dk önce gelseydin ne oldu falan, ilerde bir adam gösterdi yanından geçerken küfürlü bir şeyler söylemiş. seni şöyle yaparım falan.
        lan bir dellendim var ya deliricem sinirden bıraktım çantayı dedim bekle sen gittim adamın peşinden nasıl koşuyorum gittim yanına lan dedim bağırdım sen yanından geçtiğin kıza ne dedin falan telefonda konuşuordum falan dedi. aç lan telefonu bakalım son konuşma ne zaman dedim bir tak diyemedi açmıyor da telefonu tam üzerine gidiyorum bu kaçmaya başladı. zeytinburnunda mahalle mahalle bunu kovalıyorum bağırdım falan tutun yakalayın tacizci falan en son bi mahalle dayağı yedi var ya gibtik attık belasını. bi apartmana aldılar kapayı kapadılar. polis falan gelicek.

        gittim hatunu aldım yalnız kalmasın falan adamı apartmandan çıkardılar polis geldi falan bi dayak daha yedi orda ağzı burnu kan içindi adam zaten.

        bak adam kendisi ITIRAF ETTI yalvarıyor huur dölü bizim hatun duygusal falan acaba öyle dememiş miydi falan diye saçmalamaya başladı.
        deme odur ki kadınlar duygusal birazda korkak falan o yüzden gerçekten tek olunca iş emniyetsiz oluyor.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster