/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +216 -96
    @2 ye hitaben edit:YA AMINA KOYDUĞUMUN muallakSi NE KADAR KASTIN AMK SABAHTAN BERi EDiTLiYORSUN YOK iNCi SÖZLÜK AHALiSi HAKSIZLIĞIN YANINDAYMIŞTA YOK BENi MAHVEDECEKMiŞDE ULAN MODLAR BANA EL ATSA NE OLACAK BAŞLIK MI SiLiNECEK? HESAP MI UÇURULACAK? AMAN ALLAHIM MAHVOLDUM ALT TARAFI 1 DAKiKAMI AYIRIP YENi HESAP ALACAĞIM SENiN DERDiN DE 3 5 ŞUKU DEĞiL Mi NEYE KASIYORSUN BU KADAR? MADEM ÇALINTI 180 KÜSÜR ŞUKUYU KiM VERDi BAK BiLMiYORLARMIŞ BAŞLIĞI SAYEMDE ÖĞRENMiŞ OLDULAR TEK AMACINIZ ÇOĞUNLUĞA UYUP ONA GÖRE HAREKET ETMEK ASALAK ORDUSU BURDA SAVUNDUĞUN ADAM BiLE EKŞiDEN ÇALMIŞ

    1. adım: önce bir ahtapot bulmalıyız.
    ahtapotlar genelde denizde yaşayan canlılar olduğundan tavsiyem bu işi denizde yapmanızdır. akvaryum ve hayvanat bahçesi tarzındaki yerlerde denememenizi tavsiye ediyorum. hem bu işin parayla yapılmasına karşı olduğumdan hem de boşuna bi araba dayak yemeyin.

    2. adım: ahtapotun cinsiyetini anlayalım.
    her ne kadar insanlar konusunda homofobik olsam da ahtapotlara cinsiyet ayrımı yapmadığımı belirtmeliyim. yani osmoz yapsın yeter diye düşünüyorum. ancak dişi ahtapotta ciks için daha uygun uzuvlar bulunduğundan bu rehberde dişi ahtapot üzerinden gidiyorum. ahtapotun cinsiyetini anlamak için önüne ölü dişi fare atıyoruz. eğer kaçarsa dişi, kaçmayıp difüzyonla fareyi yemeye çalışırsa erkektir.

    3. adım: ahtapotu kıvama getirelim.
    ahtapotlar biz insanlar gibi cikse aşırı düşkün olmadıklarından ikna süreci zaman alabilir. benim tavsiyem ona küçük sürprizler yapın. mesela alın, boğaz'da yavru deniz anası yemeye zütürün. yalnız yanında alkol almasına izin vermeyin zira ahtapot dediğimiz canlılar alkolde çözünebiliyor, hiç yoktan elinizdeki ahtapottan da olmayın.

    4. adım: ön sevişmemizi yapıyoruz.
    şimdi ahtapot yatağımızda. ama ön sevişme insanlarda olduğu gibi ahtapotlarda da önemli. o yüzden birkaç ön sevişme taktiği uygulamalıyız. en uygun yöntem ahtapotun bacaklarını yalamaktır. ancak bu süreçte dikkatli olmak gerekir çünkü ahtapot sizin onu yiyeceğiniz izlenimine kapılırsa boğazınızı sıkar. bir diğer yöntem de ahtapotun gözlerinin arasına git-gel yapmaktır. (tarkan'daki ahtapotu düşünün.) buna amerikan ahtapotu otuzbiri de diyorlar.

    5. adım: ahtapotu gibiyoruz.
    ön sevişmenin ardından ahtapotu iyice kıvama getirdik. şimdi sıra geldi işin birleşme kısmına. ahtapotun insan kızlara göre en büyük avantajı 'ah orası olmaz.' vs gibi tepkileri olmaması. çünkü orası olur. başka yerler de olur. vücutları yumuşakçalar sınıfından olduğundan siz nereye sokarsanız orası am olur. üstelik içine boşalmak ve kondomsuz birleşmek hiçbir mahsur oluşturmaz.

    işte böyle arkadaşlar. umarım faydalı olmuştur. tanım isterlerse diye ekleyeyim, benim bizzat deneyimleyerek oluşturduğum rehberdir.
    ···
   tümünü göster