/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -2
    ingiltere hiç bir kurşun bile sıkmasın, Fransa ve italya bölgesel direnişe hiç karşı koymaya çalışmasın, gönderdikleri 1-2 tabur askeri bölgesel direnişle malup edelim (bakın bu bölgesel direnişi başlatanlar bizim kahramanlarımızdır, Allah onlardan razı olsun burası ayrı konu ama gerçekci olalım, bu devletler isteselerdi oralardan galip çıkarlardı.) yunanistana bırakıp gibtirsinler gitsinler, bizde 20 senelik geçmişi olan, güçsüz yunanistanı zar zor yenelim, musulu ve kerküğü bırakalım, 100 sene madenlerimizi kullanma hakkımız kısıtlansın bunun adına da zafer diyelim.

    Bakın ben Türk Milliyetçisi bir adamım ama şişirmeye gerek yok gerçekci olmak lazım. Eğer ingiltere, Fransa, italya isteseydi amımıza koyardı ama adamların amaçları buradan toprak almak değil, devletler bizler gibi anlık, 1 senelik 10 senelik plan yapmaz, 100-200 senelik plan yapar.

    Allah kurtuluş mücadelesi veren ecdadımızdan razı olsun, o mücadele olmasaydı buralar hep yunandı bu ayrı konu. Ama bir bu kadar şişirilecek bir durum yok. Bu benim kişisel görüşüm, herkese de saygı duyarım.
    ···
   tümünü göster