/i/Tespit

  1. 1.
    +703 -305
    Tarihi bir deliden (kadir püsküllüoğlu) öğrendigi halde kafir ilan ettigi kesime karsi ben gercek tarihi ogreniyorum, sizin öğrendiginiz tarih yalan diyecek kadar kendinden emindir.

    o lgbt lilerin ulkeden kovulmasini ister aşırı derecede homofobiktir ama o tarihini cok iyi bildigi osmanli devletinin sarayinda oğlancıligin yaygın olduğunu pek bilmez. ( https://tr.wikipedia.org/...smanlı%27da_eşcinsellik )

    osmanlıyı gittiği heryere adalet, sevgi,barış zütüren bir devlet, osmanli halkını da ayni osmanlı padişahları gibi zengin zanneder.

    mücahitcan kardesimiz genellikle facebook, twitter gibi bilgi kirliliğinin bol olduğu internet sitelerinde kendini gelistirmeye calışır. hayatinda hic kitap okumadığı halde (kendi inandığı kitabı bile okumamamıştır) kendini gerçekleri görmus aydın bir kişilik sanar.

    genellikle facebook'taki kapak fotografinda osmanlı arması bulunur.

    şeriati çok sever ama şeriat ile yönetilen ülkerde dünyalari verseler yaşamaz.
    o genellikle almanya, hollanda gibi şeriatin olmadigi ülkelerde yani namussuzluk ve ahlaksizlığın bol olduğu ülkelerde yaşamayı tercih eder.

    Edit: Osmanlıya bir hakarette bulunmuşum gibi yazıyorsunuz hayır hakaret etmedim sadece gerçekleri yazdım 2000 yıllarından beri, birileri tarafından bü ülkeye pompalanmaya başlanan osmanlı hayranlığının ne kadar boş bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım.

    Ayrıca Kadir Püsküllüoğlunu savunanlar olmuş adamın bilimsel niteliktr
    e bir tane bile makalesi yok siyasilerin maymunu olmuş öyle bir yalamayı savunmaya kalkıyorsun yinede sen bilirsin.

    edit2: vikipedi'de kaynak her zaman altta yazılıdır. vikipedi'ye inanmıyorsanız alttaki kaynakları inceleyebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster