/i/Tespit

  1. 1.
    +40 -30
    noldu lan gerçekler zoruna mı gittii? atam dediğiniz kişilerin çoğu barbar, güç hırsıyla yanıp tutuşan kişiler birde allah yolunda savaşıyorlarmış mış huasugdauguahgsd
    ···
    1. 1.
      +7 -3
      senin atan kim lan gavat ?
      ···
    2. 2.
      +35 -5
      Onun atasi Hz Recep hocasida amk delisi Kadir Puskulluoglu . Amk herifinin deli raporu var haala gercek tarih diyor Ataturkun Nazim hikmetin erkek kardesiyle iliskisi var diyor amk sizofreninin kafasinda kurduklarini dusunsenize .
      ···
    3. 3.
      +7 -2
      ya kusura bakma da senin okuduğun tarih mi doğru tarih? laflara bak.
      ben kadir mısıroglunu savunmuorum bak yanlış anlaşılma olmasın bence kendisinin tarih bilgisi baya var AMA MALESEF ki kendini kaptırıyor sallıyor da sallıyor bu konuda haklısın.
      şimdi tarih bilgisine gelince unutma ki HER millet tarihi farklı yazar, sebebi de yeniyi sevdirmektir. eskiyi aramasınlar diyedir. tabi ki kitaplar osmanlıyı yericek şeyh saiti de vatan haini ilan edicek çünkü sistem şu an bu.
      ayrıca kaynak olarak da vikipediyi koymuşsun da oraya ben de sen de girip bir şeyler ekleyebiliyoruz haberin olsun.

      şimdi sıra olmanlıda, lan her zaman iyiler kötüler gayler saldırganlar katiller olucak. Osmanlının da ilk dönemlerinde bildiğim kadarıyla cogu iyiydi temizdi ahlaklıydı. zaten o resimler falan da var ya, onların tarihlerine bak neyi kastettiğimi anlayacaksın. o resimler falan hepsi Osmanlının raydan cıktıgı zamanlara ait.
      yani ne zaman raydan çıkıldı o zaman ülke taku yedi.
      kimseyi savunmuyorum sadece bu şekilde osmanlıyı karalamanı yanlış buluyorum. her zaman iyiler ve kötüler olacak
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan gavatlar ülkeyi ne hale getirdiler ulan huur cocougu Atatürkçü osmanlicisim var bu işin hepsi bizim atamiz amina koduklarim işmi yaptınız lan
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster