/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +16
    Part 24:

    Beni dinleyen az panpalarım var onların hatırana devam edeceğim.

    Kulaklarımın da evrenin basıncı uzay boşluğundayım dünyanın şekli aklımda ben bunları hak edecek ne yaptım. insanlık bana karşı cimri miydi ? Bunlar yoksa sınav mıydı ?

    Ayağa kalktım havayı bir içime çekişim var mmmmmmmm nasıl özlemişim deniz kokusunu. Kadıköy'ün am paparalarının takıldığı modasında mutluyum lan ne olursa olsun mutluyum amk. Hemen elimi cüzdanıma attım param kartlar kimlikler hepsi duruyordu .Telefonu açtım bizimkileri aradım açmadılar amk. Sonra yürüdüm yavaşça.

    Arnavut kaldırımları ne kadarda soğukmuş lan öyle içimi ürpertti. Sonra kendime geldim. Oturdum beşiktaş kadıköy iskelesinin oradaki banka. Çıkardım mavi lark'ımı denize karşı püfürüyorum. Hayatımı film şeridi gibi misali doğduğum günden yaşadığım güne kadar gökyüzüne bakarak seyrediyorum. Bir baştan sona bir sondan başa. Gariplik ben değildim ben sadece sıradan bir insandım ne kattı bu hayat bana neden beni sıradanlaştırmıyor deyip iç çekiyordum.

    Arkama döndüm yolun karşısında Tekelini açmak için anahtarını kilede sokan adamı gördüm. Yanına usulca yaklaştım abi derdime çare bir şey var mı çok kötüyüm.

    Büfeci abi: BA
    Esraerolllll:B

    BA: Oğlum otur soluklan bu halin ne ?
    B: Halimde ne var abi gibmişim halimi s en bana ordan ver bi viski votka ne varsa
    BA: Oğlum derdi olmayan biri göster bana sana bu büfenin anahtalarını vereyim sen işlet.
    B: Benim derdim hayat abi hayat.
    BA: Ee o hayatın kadını yok mu ? Amıda vardır o hayatın koy dıbına gitsin be çocuk koy dıbına gitsin.
    B: Abi sen ne içtin ?
    BA: içmek çare olsa kapıyı kitler burada içerdim.
    B: Abi hayatı gibtir ette kalbim ağrıyor be buram buram. içince geçiyor diyolar be abi ver bi viski gideyim.
    BA: Konuşunca geçiyor çocuk konuşunca al sen şu telefon kartını ara sevdiğini konuş. Ben ne hayatlar gördüm. içince tüm simalar tanıdık gelir herkese konuşursun dinlemeseler bile tane tane içini rahatlatırsın. Ayıkken konuş hiç değilse bir değeri olur gözünde.
    B: Hay aklına bin yaşa abi eyvallah dedim aldım telefon kartını çıktım tekeldin.

    Saat 7'ye yaklaşıyor aldım elime mavi larkımı, vapurun sesi simite aç ulan martıları çağırıyor. Bense almışım telefon kartımı elime arıyorum mehveş'i ankesörlü telefondan.
    Dütt dütt Aradığınız abone şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Amk çocuğu taşşak mı geçiyorsun benle yanlış numarayı beyler sakin olun.
    Mehveş: M Esraerolllll:B

    B:Alo ?
    M:---
    B: Alo mehveş tamam haklısın mesajlarına cevap vermedim aradın o kadar açmadım. Kaç yeni sayfa açıldı hayatında bilmiyorum. Kaç kişiyle tanıştın hangisi yakışıklı hangisi karizmatik hangisi bonkör hangisi cimri hangisi seni seviyor hangisi hoşlanıyor hangisi alkolik hangisi gibimsonik saçmalamadım tamam ama hiç kimse benim seni sevdiğim kadar sevemez onu biliyorum. Ben senin ne herşeyinim ne de hiçbir şeyinim.
    M:---
    B: cevap verme tamam ben konuşurum. O yüzden cevap vermiyorsun biliyorum.
    M: Esraerolllll ben sana sonra dönecem engelide kaldırcam
    B: Lan bu kadar mı amk ferhat oldum lan kerem oldum kızım bu mu cevap amk aloooo
    M: düt düt dütt

    dıbını yorddıbını sıktıgım hayatı tekkel abi hani konuşunca düzeliyordu hani lan hanii. Uyunma sebebim giblemedi beni amk. Hayata sarılamadın lann.

    Bile bile lades olduum biliyordum böyle olacağını gibeyim böyle işi

    Sonra bindim otobüse eve doğru gidiyorum MORALim bozuk bir vaziyette neyse indim zile bastım annem pencereden baktı şaşkın bakışlarıyla niye geldin huur çocuğu dermişcesine kapıyı açtı. içeri girdimmmm ve

    Bir rüzgar esti içime zaman denen kavram durmuştu oyyyyşk içim bi hoş oldu ha. o gün doğdum diyorum harbi o gün doğdum. Soranlara söyleyin lan esraerolllll o gün doğdu diyin.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster